Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SURSE. Andra Mandache și Taneisha Harrison trec la CSM Satu Mare

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.07.2017

CSM Satu Mare s-a înțeles cu Andra Mandache și Taneisha Harrison, după indică surse aproapiate site-ului nostru. Cele două baschetbaliste vin de la Universitatea Cluj-Napoca, echipă alături de care au ajuns pănâ în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin.

În vârstă de 36 de ani, Andra Mandache măsoară 1.85 metri și evoluează pe pozițiile 3-4. În stagiunea precedentă ea a bifat 35 de prezențe în LNBF și a avut medii statistice de 12.4 puncte, 5.7 recuperări și 2.6 pase decisive în 34.1 minute pentru un indice al eficienței de 13.8 unități.

Taneisha Harrison are 27 de ani, măsoară 1.81 și este un combo guard. Și americanca a jucat tot 35 de meciuri în LNBF – ediția 2016/2017 și a contabilizat 14.7 puncte, 4.5 recuperări și 2.8 pase decisive pentru 12.6 la eficiență. Harrison a mai jucat în țara noastră pentru CSU Alba Iulia și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

CSM Satu Mare nu a anunțat nimic oficial despre transferul celor două sportive. În acest moment formația sătmăreană le are sub contract pe Valentina Bolba, Ana Kadar, Alexandra Uiuiu, Marina Sfârlea, Andrea Orosz și Diana Moldoveanu, ultimele două nu vor evolua însă în stagiunea 2017/2018 deoarece Orosz este însărcinată, iar Moldoveanu s-a accidentat la acțiunea lotului national U20 feminin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!