Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. BC Mureș Târgu Mureș, foarte aproape de a renunța la serviciile americanului Sammy Emile

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.11.2014

Potrivit unor surse apropiate site-ului TotalBaschet, formația BC Mureș Târgu Mureș și baschetbalistul american Sammy Emile sunt foarte aproape de despărțire. La această oră (7.11.2014, 19:35), BC Mureș joacă pe teren propriu cu Universitatea Cluj, iar sportivul nu este trecut pe foaia oficială de joc. Chiar dacă a fost lăsat în afara lotului, ca fiind al 7-lea jucător străin, prestațiile americanului nu au fost pe placul conducerii mureșene. 

Extrema originară din Statele Unite a bifat 6 prezențe în echipamentul ardelenilor în acest sezon competițional. În cele 4 jocuri din campionat, Sammy a acumulat medii de 6.5 puncte pe meci, 1.8 recuperări, 1.5 pase decisive și un index de 6.3 la eficiență. De cealaltă parte, la nivel de Cupa României, jucătorul a evoluat în ambele dispute cu Steaua, având în medie 2.5 puncte, 3.5 recuperări, 0.5 assist-uri, respectiv 3.0 la productivitate.   

Americanul înalt de 1.98 metri a mai jucat pe parcursul carierei sale la echipe precum Palm Beach (SUA), Rio Claro (Brazilia), The Island (Canada) și Zakho (Irak). 

Vom reveni cu amănunte despre situația jucătorului! 

*Foto: bcmures.com

4 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    edi
    Ziceati unii ca sa renunte la Sinadinovic ca etc...ce-a facut in seara asta? 24 puncte ,10 recuperari si 5 pase...corect contra Cluj dar totusi

    cu 9 ani în urmă (07.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    probleme
    Nu la Edi e problema Avem foarte mari probleme in aparare unde ori nu stim sa ne aparam ori nu vrem

    cu 9 ani în urmă (07.11.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bbbaschet :

    prea individualisti
    Am luat 86 pct de la U.Cluj.
    Cate vom primi de la Aaesoft....sau Oradea.
    Echipa este rupta, fiecare joaca individual pentru procentaje si puncte.
    Oare ce se v-a intampla atunci cand nu vor mai avea nici suportul publicului?

    cu 9 ani în urmă (07.11.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    edi
    Azi Sinadinovici a jucat ca un disperat, a cerut cu insistenta mingea, a patruns, a aruncat de cateori a putut si a recuperat. De ce? Pentru ca venirea lui Adamovici (care propo a jucat impecabil) insemna ca nu staff-ul clubului nu este multumit de prestatia lui, nu da drumul la minge si atacurile pozitionale conduse de el sunt lente si fara imaginatie. Asa ca omul s-a dat peste cap sa arate ca are valoare....

    cu 9 ani în urmă (07.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!