Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Bogdan Popa, noua achiziție a celor de la Steaua București

Eduard Popa

Eduard Popa
06.07.2015

Internaționalul român de juniori, Bogdan Popa, a semnat cu semifinalista LNBM, Steaua București, potrivit surselor totalbaschet.ro.

Crescut la juniorii lui Asesoft Ploiești și component al naționalelor de juniori ai României, Bogdan Popa a făcut încă de tânăr un pas important în cariera sa la echipa Unicaja Malaga. În urmă cu doi ani tânărul jucător ne acorda un interviu în care ne spunea că nu ar refuza o revenire în țară, dacă se va ivi ocazia. Iar după trei ani petrecuți în Peninsula Iberică, jucătorul în vârstă de 17 ani va evolua în următorul sezon la Steaua Eximbank București

La Unicaja Malaga Bogdan Popa a fost coechipier cu Rareș Uță, cu care a ieșit vicecampion ai Spaniei la categoria de vârstă U16 în urmă cu două sezoane. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    parere
    Cred ca ceva nu a mers cum trebuie in Spania si Bogdan a considerat ca este mai bine sa revina in tara. Multa sanatate si succes...

    cu 8 ani în urmă (07.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!