Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE: Goran Martinic, aproape de Craiova

Eduard Popa

Eduard Popa
22.09.2017

martinic craiova transfer

SCM U Craiova este foarte aproape de un transfer excelent pe ultima sută de metri, înainte de începerea noului sezon al Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Echipa din Bănie profită de problemele financiare ale celor de la BC Mureş Târgu Mureş şi, potrivit surselor Total Baschet, sunt foarte aproape să îl semneze pe conducătorul de joc Goran Martinic.

Martinic a sosit la Târgu Mureș în 2013, evoluând un sezon pentru aceștia. În sezonul 2014/2015 a evoluat în Ungaria, urmând ca în 2015 să se întoarcă la mureșeni, echipă alături de care a jucat finala Ligii Naționale. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la Primorka, Novi Sad, Vojvodina, CSM București și Falco KC.

În sezonul precedent, Martinic a reușit 18.1 puncte, 3 recuperări, 7.1 pase decisive, 20.3 la eficiență în aproximativ 36 de minute petrecute pe parchet. În Cupa României, acolo unde BC Mureș a jucat finala, muntenegreanul a avut medii de 15.3 puncte, 4 recuperări, 5.7 pase decisive și 15.3 la eficiență.

BC Mureş trece din nou printr-o perioadă financiară precară după ce autorităţile locale au anunţat că îşi suspendă susţinerea pentru activităţile a patru cluburi sportive, printre care se află şi echipa de baschet a oraşului. 

*foto: sportpictures.eu

22 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Pacat ca nu vine ca backup, sa ii facem bagajele lu Stamenkovic. Oricum cred ca e si peste Trotter. Bafta multa oriunde ar ajunge, o merita.

    cu 6 ani în urmă (22.09.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Wow
    Cu transferul asta Craiova va avea un cuvânt greu de spus in noul sezon, o nuca tare, dacă se va si suda ca relație de joc. Văd ca stau bine si la buget.

    cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Craiova stă în Siriscevic și cam atat.La români nu stau grozav Orbeanu orcând ar fi rezerva la o echipa cu pretenții.Am văzut meciu Csm-Craiova.Niste străini cam slăbuți.Si antrenor da poți zice ca a câștigat cu Maccabi în Euroliga niște meciuri dar acolo avea și jucători.
      Mi-ar fi plăcut și mie Martinic la Csm.Păcat de Mureș

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      Ok
      Don, perfect de acord cu tine, dar eu zic sa mai așteptam ceva timp, nici noi nu arătam nu știu ce. Cât despre noi nu știu cât ne-ar fi ajutat acest transfer, poz 1-2 avem cu duiumul, dacă era luat in locul lui Trotter era altceva, zic eu.

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      În locul lui Trotter desigur.

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Da jucători gen Martinic sau Mohhamed nu o sa vedem la Oradea.Pentru că nu se apără cum vrea Achim și mai au și figuri uneori și fac ce vor.

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • CSS Craiova stefan25:

      Don diablo
      Amicalul ala a fost printre primele ale craiovei nici nu cred ca se cunosteau jucatori intre ei eu zic ca la ora actuala cum e oradea craiova poate sa i bata linistit

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      @stefan25 -ai văzut Oradea jucând sau te iei dupa statistica. Te intreb pt ca eu am văzut Oradea jucând și te contrazic. E adevărat că a fost doar primul meci și echipele erau la început dar sincer Craiova nu m-a impresionat. Era una din echipele pe care eu le considerăm periculoase pt ca jucătorii erau total necunoscuti. Sper ca antrenorul sa reușească să inchege echipa pt ca americanii erau cam debusolați. E greu sa lucrezi doar cu americani pt ca sunt individualist. Martinic ar fi un castig pt echipa dar ar trebui să renunțe la cineva.

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • SCM "U" Craiova kristake:

      Joshua Greene
      a plecat de la noi deja.

      cu 6 ani în urmă (24.09.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Craiova
    Oho, felicitări celor din Craiova dacă îl vor lua pe Martinic! Automat vor urca mult în topul candidatelor la playoff, peste alte echipe! Îmi pare sincer rau de Mureș.

    cu 6 ani în urmă (22.09.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Martinic
    ...de la niste sifonatori la altii

    cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • 76ers:

      Una cu alta
      Pai și ce treaba are una cu alta ? De ce nu vorbim de jucătorul Martinic mai mult ? Eu zic ca e o mutare interesantă deși Craiova părea o echipa construită la fel ca Sibiu, Martinic nu e genul sa se apere prea mult însă nu poți sa dai cu piciorul când ai șansa sa aduci unul dinte cei mai buni străini din campionatul nostru, cu experiența și după un sezon precedent excelent :)

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Ce mai e de zis
      ...despre Martinic. Un jucator extraordinar, unul din primii trei PG mai mereu in ultimii ani in campionatul nostru. Cred doar ca putea realiza mai mult cu cariera lui, chiar si in LNB, daca ar fi facut alte alegeri.

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Whomever :

    Bc Mures
    Istoria se repeta? Dupa ce in 2015 parca Asesoft la inceputul sezonului sa desfiintat, urmeaza si Bc Mures. Nice... :(

    cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      Ms
      Dacă se ajunge la dispariția echipei de baschet a Mureșului, in secunda 2 primarul ăla ar trebui linșat. In ce sport vor sa bage bani la nivel de municipiu? Cu baschetul ați avut totuși performante bune. Ar trebui atrași niște sponsori serioși si lăsată deoparte primăria, având in vedere ca aveți o primărie antisport. Probabil dacă veți fi aproape de titlu își vor asocia urgent numele cu clubul. Succes

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Nu la primar e problema! Căutați pe portalul just.ro cine a reclamat finanțarea fotbalului și baschetului din Târgu Mureș! Reclamagii sunt din tabăra adversă, recte PSD și UDMR! Ți-ai pune pielea la saramură dacă ai fi în locul lui?

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Tigertiger11 :

    Martinic
    Eu nu am incredere in zvonurile acestea. Acum un an si jumatate sursele ziceau ca domnul Achim va fi dat afara de la Oradea si totusi este si astazi inca antrenor acolo. Martinic e un jucator foarte bun si merita apreciat mai mult decat au facut-o cei de la primarie si prefectura. Mi-ar parea rau de el sa plece de la Mures, dar sigur merita ceva mai bun decat a primit la Mures in ultimul an si jumatate. Eu totusi sper sa ramana si sa se rezolve problemele clubului. Suporterii mureseni merita mai mult.

    cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • 76ers:

      E clar
      Se știe de câteva zile situația de la Mureș, jucătorii mai ales cei străini au început sa își caute echipe, unii au și găsit deja, Martinic pare ca s-a “îndrăgostit” de România și nu îl văd plecând in alt campionat. Oricum fie la Craiova fie la alta echipa, Martinic a fost tratat josnic la Mureș in ultimul timp iar eu personal fiind pus in locul lui as fi fost primul care plecam la aflarea veștilor legate de buget și mai mult ca sigur încă are se primit bani din sezonul precedent pentru ca România :)

      cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe suportercristi :

    Bani publici
    Eu personal nu sunt de acord cu sponsorizarea sportului din bani publici.Sau cel putin nu a sportivilor straini.De acord sa sponsorizeze o primarie, echipa orasului-care este in totalitate formata din jucatorii/stafful orasului.Doar in acest mod banii sunt intr-un anumit fel intorsi inapoi de municipalitate catre cetateni.Nu vad de ce sa sponsorizeze o primarie din bani romanesti un american,francez,sarb care dupa un an pleaca si nici un isi aduce aminte in ce oras a jucat.Daca vrei o echipa cu straini, atunci faci rost de sponsori din privat si iti faci echipa dupa cum vrei si cu cine vrei tu. In ROMANIA din banii publici ar trebui platiti doar ROMANII. Legea sportului in alte tari permite privatului sa poata aloca o suma mai mare din taxe, impozite si cifra de afaceri si catre sport, in nici un caz municipalitatii.Doar in Romania fara Primarie nu mai exista sport, iar atata timp cat nu avem spitale, scoli, drumuri etc. nu vad de ce sportul de performanta(nu juniori) ar trebui finantat din bani publici.

    cu 6 ani în urmă (22.09.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      de acord
      in totalitate

      cu 6 ani în urmă (23.09.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Tigertiger11
    Din păcate Martinic va pleca de la noi într-adevăr, la Craiova... :(

    cu 6 ani în urmă (23.09.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Pacat
    Pacat ca se adevereste ceea ce am spus de doi ani, cand unii ma luau in bataie de joc....pacat ca cel mai bun centru medical pe boli cardiovasculare sa ramana fara echipa !!!! Succes oricum !

    cu 6 ani în urmă (23.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!