Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Iulian Orbeanu a semnat cu Dinamo București

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.06.2015

Dinamo București a obținut semnătura lui Iulian Orbeanu pentru sezonul 2015/2016, după cum informează surse de încredere ale site-ului nostru. În ultimele două stagiuni, pivotul ce măsoară 2.04 metri a evoluat pentru BCM U Pitești, echipă alături de care a ajuns tot de două în playoff-ul LNBM și în Final Four-ul Cupei României.

În stagiunea recent încheiată, Iulian Orbeanu a jucat 27 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin, în care a contabilizat 3.1 puncte, 2.1 recuperări și 0.6 pase decisive 14.2 minute jucate în medie pe partidă. Pivotul a avut cea mai bună evoluție a sezonului în meciul secund al seriei din playoff contra Energiei Târgu Jiu când a terminat cu 14 puncte și 2 recuperări.

În cariera sa, Iulian Orbeanu a evoluat numai în România. Pe lângă BCM U Pitești, el a mai jucat pentru SCM U Craiova și Steaua CSM.

Iulian Orbeanu reprezintă primul transfer realizat de Dinamo București de la revenirea pe primă scenă a baschetului românesc. Formația roș-albă și-a anunțat staff-ul tehnic pentru sezonul viitor, care va fi format din antrenorul principal Aleksandar Todorov, secundul Zeljko Bugarcic și directorul sportiv Virgil Căruțașu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!