Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Levente Szijarto aproape de a semna cu Steaua CSM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.06.2015

Steaua CSM EximBank este aproape de a obține semnătura lui Levente Szijarto. Internaționalul român se află în discuții cu formația militară după cum afirmă surse de încredere ale site-ului nostru.

Levente Szijarto a cucerit titlul național în stagiunea precedentă alături de CSU Asesoft Ploiești, echipă alături de care și-a petrecut o bună parte a carierei. Fundașul a terminat sezonul cu medii statistice de 3.1 puncte, 1.3 recuperări și 0.7 pase decisive în 17 minute jucate în medie pe meci. Chiar dacă cifrele lui „Levi” nu sunt extraordinare, aportul acestuia în configurația Asesoftului a fost una importantă, în special în partea defensivă.

În cariera sa, Levente Szijarto a mai jucat la West Petrom Arad și U Mobitelco Cluj, pe lângă cei 11 ani petrecuți la CSU Asesoft Ploiești.

Astăzi, 15 iunie 2015, Levente Szijarto împlinește vârsta de 33 de ani. Sportivul originar din Oradea este cel mai titrat jucător român încă în activitate cu un total de 12 titluri naționale cucerite, 10 dintre acestea alături de CSU Asesoft Ploiești.

Pentru formația militară transferul lui Levente Szijarto ar reprezenta adăugarea celui de-al doilea internațional român în lot, Titus Nicoară fiind și el sub contact cu formația roș-albastră.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    sau nu....
    mai bine s-ar pensiona, impreuna cu geamanul intru caracter lipsa.....burlacu!!! ambii, caractere 0, antipatici in toata tara....au crezut ca ghita si asehotii vor dainui vesnic si nu s-au vrut cu minim bun simt, sa lase loc de buna ziua!! asa ca, sa ne lase, mai ales ca si-au batut joc de NATIONALA in ultimii ani!!! nu oferi respect...primesti ce meriti!!!!

    cu 8 ani în urmă (18.06.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    PS
    sa nu cumva sa treaca prin cap cuiva sa-l reptarieze pe caracterul asta infect (+burlacu) la Oradea!!!mai bine fara baschet la Oradea decat cu asa specimene!!!

    cu 8 ani în urmă (18.06.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!