Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Revine Vasile Ștefan la Oradea?

Paul Olar

Paul Olar
03.01.2015

CS Energia Târgu Jiu s-a despărțit, potrivit site-ului sportingorj.ro, de Vasile Ștefan. Baschetbalistul a activat la gruparea gorjeană din februarie 2014 și până în prezent, strângând 10 prezențe stagionale, cu medii de 1.3 puncte, 0.6 recuperări, 0.5 pase decisive și 0.3 la eficiență.

De asemenea, Campionul European la 3X3 a pus umărul la performanțele obținute de olteni în sezonul trecut. Atunci, Energia și-a adjudecat Cupa României, după ce a răpus în semifinale de CSU Ploiești, respectiv în finală de CSM-U Oradea.

Totuși, Ștefan nu va petrece mult timp fără baschetul din Liga Națională. Conform unor surse de încredere ale site-ului nostru, jucătorul se află în discuții avansate cu CSM-U Oradea, nimeni alta decât gruparea al cărei maieu l-a îmbrăcat o bună parte a carierei.

În plus, Vasile a trecut pe la BC Râmnicu Vâlcea, SCM U Craiova, respectiv Concordia Chiajna.

*Foto: csenergia.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ...
    Probabil ca da, avand in vedere ca Gutoaia e out pt restul sezonului.

    cu 9 ani în urmă (03.01.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea afganul :

    jucatori!!!
    Eu inteleg ca ne uitam doar dupa jucatori autohtoni dar sincer cu asa jucatori nu o sa mai facem performanta....sper sa nu supar pe nimeni dar acesta este purul adevar

    cu 9 ani în urmă (04.01.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Si ce pot face oficialii si antrenorii dat fiind ca e mijloc de sezon. Ce alt jucator roman ar putea aduce? Oradea are foarte mult ghinion sezonul asta, sa ai doi tineri romani valorosi, capabili sa joace titulari si ambii sa fie tot rupti iti da echipa peste cap serios.

    cu 9 ani în urmă (04.01.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    prea mult
    Chiar nu se mai termina problemele noastre? E deja prea mult. O sa avem un retur infernal.
    @afganul - de acord ca nu faci performanta ca el, dar macar poti juca. Cu Gutoaia si Tibarna poti face performanta dar ei nu pot juca. Asa ca folosim ce putem. Ai tu o alta varianta de jucator autohton mai buna si disponibila? Si eu l-as vrea pe un Calota, Baciu sau Mandache dar ....

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!