Stiri

SURSE. SCM U Craiova a renunţat la Otovic, Velickovic şi Vucurovic

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.12.2014

SCM "U" Craiova se află în genunchi după acest retur de campionat (Foto: Bogdan Dănescu)

SCM "U" Craiova a avut parte de un început de sezon excelent în Liga Naţională de Baschet masculin, învingând formaţii precum Energia Rovinari, BC Mureş Târgu Mureş sau U Banca Transilvania Cluj-Napoca. A urmat şapte înfrângeri consecutive, dacă nu punem la socoteală victoria obţinută pe terenul Universităţii Cluj-Napoca, iar ultimul insucces de la Timişoara se pare că a pus capac conducerii oltene.

Conform surselor noastre, SCM "U" Craiova a rupt contractele sportivilor Otovic, Velickovic şi Vucurovic. Situaţia actualilor jucători străini, Krstanovic, Bureau, Bosnjak, Boltic şi Bozovic fiind una incertă. Nici cu privire la viitorul lui Mandic şi Vuksanovic pe banca tehnică a formaţiei nu se cunosc prea multe informaţii. 

Nikola Otovic a evoluat în 11 jocuri pentru SCM "U" având medii de 12.6 puncte şi 3.6 pase decisive pentru 10.1 unităţi la eficienţă, Nikola Vukurovic a bifat şapte prezenţe în tricoul oltenilor cu medii de 9.9 puncte, 3.0 recuperări şi 7 unităţi la eficienţă în timp ce Uros Velickovic a înregistrat 6.8 puncte, 1.8 recuperări pentru 3.4 unităţi la eficienţă în 5 partide disputate. În momentul de faţă SCM "U" Craiova se află pe poziţia a 11-a înregistrând patru victorii şi opt înfrângeri.

De menţionat că primul care şi-a anunţat demisia de la formaţie a fost managerul Marius Toma.

5 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Eugenb :

    Craiova
    Dacă nu se retrogradeaza macar să lase copiii să joace, oricum nu contează pe ce loc terminăm. De play-off nici măcar nu se pune vorba. Fără bani nu se poate juca,

    cu 9 ani în urmă (24.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe moh :

    pacat
    Ar fi pierdere mare, sper sa se gaseasca resurse, luati o de gat pe olgutza

    cu 9 ani în urmă (24.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Haos
    Ușor, ușor se instalează haosul. Cu actualul " jandarm" la conducerea clubului nici nu este de mirare. Așa cum am mai spus o sa il regretam pe Toma, nu ca ar fi făcut ceva extraordinar pe aici, dar sa vedeți de acum încolo. Păcat ca am ajuns acolo unde regretam mediocritatile, si nu apreciem valorile ( atâta câte mai avem pe aici!) .

    cu 9 ani în urmă (25.12.2014)
    • SCM "U" Craiova Nkw:

      .
      Horia, nu erai tu ala care la fiecare stire despre SCM "U", îi cereai demisia lui Toma ? Acum il regreti.. du-te tu si baga bani la club sa vedem daca iti convine sa vi cu "averea" de acasa, ca de comentat pe net esti şef.

      cu 9 ani în urmă (26.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Nkw
    Baiete, la fel ca si tine, mulți oameni au posibilitatea sa își exprime liber o părere, dacă se poate cât mai argumentata despre un sport. Dacă tu ai diferte alte interese, sau pupi anumite părți dorsala este strict problema ta. Nu ne poate nimeni obliga sa înghițim la nesfârșit prostiile lui Toma. Apropo el sau tu aduceti vreun leu de acasă, sau este vorba de banii tuturor contribuabilor din Craiova, prost administrația si gestionati ? De aici încolo discuția trece mult de nivelul tau de înțelegere si ca atare ne oprim. Spre binele tau, ca te-ai face de ras, slujind cu sârg si in același timp prostește "niște dosuri".

    cu 9 ani în urmă (27.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!