Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. SCM U Craiova s-a despărțit de Reinar Hallik

Paul Olar

Paul Olar
29.01.2014

După despărțirea de Rade Dzambic, SCM U Craiova va renunța și la Reinar Hallik, conform unor surse de încredere ale site-ului Total Baschet. Pivotul estonian nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în actuala stagiune, bifând doar  7 prezențe în campionat. Informaţia nu a fost confirmată de către clubul din judeţul Dolj.

Sosit în primăvara anului trecut de la "U"-BT Mobitelco Cluj-Napoca, nordicul s-a remarcat în actuala stagiune cu medii de 4.5 puncte, 0.8 recuperări și 0.2 pase decisive. Totodată, Hallik a evoluat și în Liga Balcanică, acolo unde a avut următoarele statistici: 5.6 puncte, 1.3 recuperări și 0.3 assist-uri, alături de 5.0 în dreptul eficienței.

Trebuie menționat faptul că balticul a lipsit în numeroase confruntări din acest sezon datorită problemelor medicale. Mai mult, formația din "Bănie" s-a întărit recent cu centrul James Tyler, baschetbalist ce a lăsat până acum o impresie bună.

Astfel, șansele lui Reinar de a prinde minute suficiente au scăzut considerabil, el acceptând rezilierea contractului.

*Foto: balkanleague.net

7 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova BRYLYANTUL :

    DACA E ADEVARAT
    E o decizie buna tinand cont de forma slaba in care se afla.Fata de sezonul trecut a jucat mai slab e adevarat si datorita accidentarii dar echipa avea de pierdut daca il mai tinea tinand cont de nr de straini

    cu 10 ani în urmă (29.01.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    ?
    SCM Craiova , clubul din judetul Gorj ? :)

    cu 10 ani în urmă (29.01.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    ?
    SCM Craiova , clubul din judetul Gorj ? :)

    cu 10 ani în urmă (29.01.2014)
    • tzontzolino:

      re
      Toata lumea are tendinta sa zica olteni-judetul Olt, dar nu e Olt e Dolj si cum Dolj -> Gorj, cum Bucuresti e Budapesta sau capitala Bulgariei se mai intampla :)

      cu 10 ani în urmă (29.01.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Eugenb :

    Geografie
    Pe harta Romaniei, Oltenia este reprezentata de alea cinci judete din stanga jos. Denumirea vine de la raul Olt si nu de la judetul Olt. Veniti si voi cu glume mai bune.

    cu 10 ani în urmă (29.01.2014) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova PaulANK :

    !
    pacat

    cu 10 ani în urmă (29.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!