Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Will Franklin revine la CSM-U Oradea

Paul Olar

Paul Olar
28.06.2015

CSM-U Oradea este aproape de a rezolva problema conducătorului de joc. Potrivit unor surse de încredere ale site-ului Total Baschet, gruparea bihoreană îl va readuce pe Will Franklin. Americanul a evoluat în stagiunea precedentă la Twarde Pierniki Torun.

În maieul trupei poloneze, fundașul a contabilizat 20 de prezențe, remarcându-se cu medii de 13.2 puncte, 5.0 recuperări, 7.6 pase decisive și 1.6 intercepții. Trebuie menționat faptul că Will a început stagiunea 2014/2015 la echipa Energa Czarni Slupsk, însă s-a transferat la Torun în luna decembrie a anului trecut.

Totodată, Franklin a mai îmbrăcat maieul formațiilor Ydra Asfalistiki (Cipru), Borac Nektar (Bosnia), New Yorker Phantoms Braunschweig (Germania) sau Etoile du Sahel (Tunisia). În Liga Națională, sportivul de peste ocean a strâns 76 de partide, totalizând statistici de 10.5 puncte, 3.8 recuperări, 4.4 pase decisive și 13.2 la eficiență.

Franklin s-a născut pe 5 aprilie 1985 și măsoară 1.85 m. Până la ora actuală, CSM-U a anunțat achiziția jucătorilor Andrei Mandache și Sean Barnette, precum și prelungirea înțelegerii cu Salih Nuhanovic.

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    Asa da !
    Ar fii o miscare f buna pt echipa ! Desi asta inseamna ca Hatten cam iese din schema .

    cu 8 ani în urmă (28.06.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    Asa da !
    Ar fii o miscare f buna pt echipa ! Desi asta inseamna ca Hatten cam iese din schema .

    cu 8 ani în urmă (28.06.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Will
    E sigura mutarea. Înseamnă ca mai avem de rezolvat și o extrema. E cam clar ca Hatten și Subotic pleacă. Dacă am semnat cu Barnette și Franklin e cam clar ca nu rămâne nici Dillon (nu cred ca avem banii necesari pt toti).

    cu 8 ani în urmă (28.06.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea afganul :

    Buget
    Referitor la buget este mai mic decat sezonul 2013-2014 dar poate intre timp s- au mai gasit ceva sponzori cine stie

    cu 8 ani în urmă (28.06.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mi :

    confirmare
    Asta-i stirea care imi confirma increderea pe care o am in Cristi Achim.
    Hai Oradea.

    cu 8 ani în urmă (28.06.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Optimism
    Și eu sunt optimist deși nu cred ca vom transfera mai mult de 5 străini în lot . Jucătorii romani sunt scumpi și noi avem 3 de lot național. De asemenea Barnette și Franklin sigur au trebuit plătiți foarte bine.
    Sper ca Achim sa facă treaba buna anul ăsta și sa fim feriți de accidentări.

    cu 8 ani în urmă (28.06.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Where there's a Will...
    Salutare... cu tot otpimismul care ne caracterizeaza nu putem considera acest articol mai mult zvon. Faptul ca se poarta negocieri e foarte bine, dar pana la contract semnat o sa mai fie cateva articole. Stim bine ca Will nu este un jucator ieftin, e constient de valoare lui si are o familie de intretinut deci nu va veni pe aceeasi bani pe care i-a avut acum doua sezoane. Eu mi l-as dori foarte mult la echipa. E pe departe cel mai bun PG care a jucat vreodata la CSM si probabil unul din cei mai buni din campionat.

    Sunt in asentimentul lui soso69 stiind ca nu avem buget nici pe departe cat Cluj, Timisoara sau Energia, iar cu venirile lui Sean si Will va trebui sa fim norocosi pentru a "prinde" jucatori buni pe pozitiile 2 si 4 cu sumele care ne raman. La Dillon cred ca putem doar visa, desi acelasi lucru l-am zis si anul trecut si uite ca a ramas. Poate un avantaj din punct de vedere financiar e ca nu jucam Eurochallenge deci mai salvam niste zeci de mii de dolari. Insa trebuie sa fim atenti la raportul calitate/pret cand ne uitam la jucatori.

    Daca se adevereste informatia, ceea ce imi doresc foarte mult... atunci welcome back Will!

    cu 8 ani în urmă (29.06.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!