Stiri

Sabrina Ionescu a egalat recordul lui Dwyane Wade din NCAA

Eduard Popa

Eduard Popa
26.03.2019

sabrina ionescu triple double

Sportiva americană cu origini românești, Sabrina Ionescu, bate record după record în baschetul universitar american. Ultima dintre performanțele reușite de jucătoarea celor de la Oregon Ducks este de-a dreptul impresionantă, când a bifat al 18-lea triple-double din carieră și al optulea din acest acest sezon, record absolut în istoria NCAA.

Sabrina Ionescu a reușit 29 de puncte, 12 pase decisive și 10 recuperări în victoria obținută de Oregon Ducks în compania celor de la Indiana, în runda a doua a turneului NCAA. Ducks s-au impus cu 91-68, într-un meci în care nu a dat nicio speranță adversarelor.

În această partidă, Sabrina a egalat recordul lui Dwyane Wade pentru triple-double-ul cu cele mai multe puncte marcate într-un meci din NCAA, la masculin sau feminin.

După această performanță, Sabrina a avut și un mesaj „apăsat” contestatarilor săi: ”Cei care comentează, nu mă afectează! Mă trimit la gătit? Păi am pregătit triple-double-uri tot sezonul”, a fost opinia Sabrinei, comentată pe larg de presa de peste ocean.

*foto: oregonlive.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!