Stiri

Sabrina Ionescu a fost numită în topul Bleacher Report pentru „cei mai influenți oameni din cultura sportului”

Eduard Popa

Eduard Popa
24.07.2018

sabrina ionescu top 50 bleacher report

Reputata publicație Bleacher Report a prezentat un Top 50 al celor mai influente persoane din cultura sportului – Bleacher Report Power Top 50 Most influential people in sports culture -, iar printre personajele enumerate apar nume celebre din baschet, fotbal, fotbal american, baseball, samd. Printre cele 50 de persoane se numără și jucătoarea de baschet cu origini românești, Sabrina Ionescu.

Sabrina Ionescu apare pe locul 10 în secțiunea topului numită Level Up, care îl are pe primul loc pe Cristiano Ronaldo și mai conține două superstaruri NBA, în persoana lui Giannis Antetokounmpo și Russell Westbrook.

Ionescu este descrisă de către editorialiștii BR drept „al doilea Russell Westbrook” și este elogiată pentru performanțele sale din NCAA, la numai 20 de ani. Sabrina a adunat cele mai multe triple double-uri (8) în istoria ligii feminine din NCAA și a cucerit în ultimul an cea mai bună jucătoarea din Conferința PAC 12, trofeul Nancy Liberman pentru cea mai bună conducătoare de joc și a fost numită în prima echipă a NCAA. Totul după ce i-a condus pe cei de la Oregon Ducks până în finala turneului regional, unde echipa sa a fost învinsă de formația care avea să câștige turneul final NCAA, Notre Dame.

Sabrina Ionescu a terminat sezonul 2017/2018 cu 19,7 puncte, 7,8 pase decisive și 6,7 recuperări.

„Ionescu și-a pus amprenta pe baschetul din colegiu și mai are de jucat 2 ani”, este concluzia jurnaliștilor americani.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!