Stiri Vulturi

Sala Boris Trajkovski va găzdui meciul dintre Macedonia și România

Eduard Popa

Eduard Popa
16.09.2018

sala macedonia romania baschet

România va debuta în precalificările pentru Euro 2021 la Skopje, în compania naționalei Macedoniei. Emi Cățe & Co vor evolua în Sala Boris Trajkovski, care a fost inaugurată în 2008 și are o capacitate de 10.000 de locuri.

Arena numită după fostul președinte al Macedoniei, care a murit într-un accident aviatic în 2004. Sala a fost construită pentru găzduirea Campionatului European de Handbal Feminin din 2008, la care a participat și naționala României, care a ocupat locul 5. Pe lângă meciuri de handbal și baschet, sala mai poate găzdui și partide de volei. De asemenea, în 2011 au fost inaugurate un circuit de karting și un patinoar.

Pentru sala din capitala Macedoniei au fost cheltuite 17 milioane de euro, un cost similar cu BT Arena din Cluj-Napoca.

Partida Macedonia – România se joacă duminică, 16 septembrie, de la ora 19:15. Partida va fi transmisă în format live video pe youtube.

*foto: balkanleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!