Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sala Sporturilor din Târgu Jiu are probleme cu acoperișul

Eduard Popa

Eduard Popa
14.02.2019

sala sporturilor targu jiu acoperis

Noua Sală a Sporturilor din Târgu Jiu a fost inaugurată anul trecut, a costat 2 milioane de euro și găzduiește, printre altele, și partide celor de la ACS Târgu Jiu. Cu toate acestea, mai multe probleme le dau bătăi de cap gorjenilor.

Cele mai importante sunt la acoperișul prin care se infiltrează apa. „Este vorba de scurgeri, infiltrații prin acoperiș, probleme cu preluarea apelor din zona unor canalizări”, a spus Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu, pentru site-ul local Impact în Gorj. Acesta a explicat că societatea constructoare este cea obligată să repare deficiențele, altfel pierde garanția de bună execuție.

„Am notificat Compania Națională de Investiții să ia legătura cu firma constructoare și ni s-a transmis că în perioada imediat următoare se vor deplasa la Sala Sporturilor pentru a remedia deficiențele constatate. Interesul nostru este să rezolvăm toate problemele în perioada de garanție de 24 de luni”, a spus și primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Banii pentru construirea Sălii Sporturilor din Târgu Jiu au fost asigurați de Compania Națională de Investiții. Lucrările au început în 2016 și, potrivit proiectului inițial, trebuiau să fie gata în același an. Cu toate acestea, sala a fost inaugurată abia la începutul anului trecut. Din vechea sală, amplasată pe același loc, s-au mai păstrat doar vechile grinzi metalice. Capacitatea sălii s-a dublat și ajunge acum la 1.200 de locuri, pe scaune rabatabile. De asemenea, arena mai are în componență o sală de conferințe, o tribună VIP cu 100 de locuri și este dotată cu o instalație de climatizare, de avertizare în cazul incendiilor și de stingere a focului.

*foto: adevarul.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!