Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Samantha Prahalis şi Florina Diaconu - cele mai bune marcatoare din LNBF

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
12.05.2014

Odată cu încheierea sezonului 2013-2014, Liga Naţională de Baschet Feminin se află la ora bilanţului. Cum în baschet diferenţa dintre o victorie şi o înfrângere o fac punctele marcate este momentul să ne amintim care eu fost cele mai bune marcatoare din LNBF.

Fosta conducătoare de joc a grupării ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe (actualmente în WNBA la Atlanta Dream) a reuşit un total de 581 de puncte în cele 29 de partide în care a jucat. Samantha Prahalis a mai contribuit cu 154 de pase decisive, 153 recuperări, 79 de mingi câştigate şi 546 de unităţi la indicele de eficientă la rezultatele echipei din secuime. Jucătoarea americană deţine şi recordul de puncte marcate într-o singură partidă: 46 împotriva echipei Phoenix Galaţi.


Primele 10 jucătoare în ordinea sumei punctelor marcate în LNBF în acest sezon se regăsesc în tabelul de mai jos:

 

Deşi Rapid Bucureşti nu s-a calificat în playoff, Florina Diaconu a reuşit cea mai mare medie de puncte înscrise pe meci: 21,3 la care a adăugat 5,9 recuperări, 3 pase decisive, 2,9 mingi câştigate şi un indice mediu de eficienţă de 20 de unităţi în de partide jucate. De asemenea, conducătoarea de joc a feroviarelor a depăşit în patru partide borna de 30 de puncte înscrise.

 

În tabelul următor puteţi găsi primele 10 baschetbaliste din punct de vedere al mediilor de puncte înscrise pe meci:

 
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!