Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sammy Emile s-a despărțit de BC Mureș

Noémi Csiki

Noémi Csiki
08.01.2015

BC Mureș Tîrgu Mureș a anunțat astăzi că a încheiat colaborarea cu Sammy Emile.

Plecarea americanului nu este o surpriză: în toate partidele în care a avut la dispoziție mai mult de șase stranieri, antrenorul tigrilor a ales să joace fără Emile. El a bifat nouă meciuri în echipamentul alb-albastru: două în Cupa României și șapte în LNBM.

În meciurile din campionat, Emile a realizat medii de 6 puncte, 1,9 recuperări, 1 pasă decisivă și eficiență de 5,4 în cele șapte partide în care a evoluat 18 minute și 13 secunde pe meci. 

Chiar și fără Emile, BC Mureș dispune momentan de șapte jucători străini, dintre care, conform clubului, „deocamdată nu pleacă nimeni, dar toți vor trebui să își arate că merită să rămână”.

}n aceste zile, mureșenii se pregătesc pentru returul sferturilor de finală ale Cupei României, în care vor primi vizita Stelei CSM Eximbank. În meciul tur, tigrii și-au creat un avantaj de 12 puncte, de care trebuie să profite pentru a se califica în Final Four.

Sursa: bcmures.com

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!