Stiri

San Antonio Spurs păstrează trei jucători de perspectivă până în 2020

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.09.2018

San Antonio Spurs și-a exercitat opțiunea din contractele lui Dejounte Murray, Jakob Ploetl și Derrick White și pentru sezonul 2019/2020. Cei trei baschetbaliști de perspectivă vor rămâne sub comdanda lui Gregg Poovich pentru următoarele două stagiuni.

Dejounte Murray va bifa al treilea sezon alături de San Antonio Spurs în stagiunea 2018/2019, după ce a fost draftat în 2016 cu opțiunea a 29-a. În sezonul trecut, Murray a fost inclus în NBA All-Defensive Second Team, devenid cel mai tânăr jucător din istoria NBA inclus într-un din echipele defensive ale anului. În vârstă de de 22 de ani, fundașul are 119 de partide în sezonul regulat din NBA, cu medii de 6.6 puncte, 4.2 recuperări și 2.3 pase decisive.

Jakob Poeltl va bifa primul său sezon în Texas după ce a făcut parte din schimbul de jucători prin care DeMar DeRozan a ajuns la Spurs iar Kawhi Leonard și Danny Green la Toronto Raptors. Pivotul originar din Austria măsoară 2.13 metri și la rândul său este la al 3-lea sezon în NBA după ce în 2016 a fost selectat de Toronto cu opținea a 9-a.Poeltl a terminat sezonul 2017/2018 cu cifre de 6.9 puncte, 4.8 recuperări și 1.2 capace în 82 de partide în sezonul regulat pentru Raptors.

Derrick White a fost draftat în 2017 de San Antonio Spurs cu opțiunea a 29-a. În primul să sezon în a bifat doar 17 prezențe în NBA cu cifre de 3.2 puncte și 1.5 recuperări în doar 8 minute. White a avut însă o contribuție majoră la succes lui Austin Spurs din NBA G-League. Fundașul a terminat playoff-ul ligii d dezvoltare cu medii de 24.8 puncte, 4.8 recuperări, 4.0 pase decisive și 1.8 intercepții. Austin Spurs avea să cucerească titlul în NBA G-League.

San Antonio Spurs începe primul sezon după 20 de ani fără unul dintre Tim Duncan, Tony Parker sau Manu Ginobili în lotul de jucători.

Lotul cu care San Antonio Spurs a început pregătirea pentru noul sezon este următorul: Lonnie Walker IV, Quincy Pondexter, Derrick White, Dejounte Murray, Chimezie Metu, DeMar DeRozan, Bryn Forbes, LaMarcus Aldridge, Drew Eubanks, Jaron Blossomgame, Pau Gasol, Okaro White, Marco Belinelli, Rudy Gay, Nick Johnson, Jakob Poeltl, Dante Cunningham și Davis Bertans.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!