Stiri

San Antonio Spurs se află la o victorie distanță de finala Conferinței de Vest

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
10.05.2017

San Antonio Spurs și Houston Rockets au oferit cel mai echilibrat meci din această serie a semifinalelor Conferinței de Vest. Meciul 5, disputat la AT&T Center, a avut nevoie de o repriză suplimentară pentru a decide o învigătoare.

Echipa gazdă avea să câștige partida, după o fază defensivă de excepție făcută de veteranul Manu Ginobili în ultimele secunde de joc. În start de meci, San Antonio a încercat să profite avantajul taliei, însă Gregg Popovich a renunțat la unul dintre pivoții cu care a început meciul după doar 3 minute. Partida a avut o desfășurare echilibrată, chiar dacă în primul sfert gazdele au dat impresia că se pot desprinde, iar în cel de-al treilea Houston își crea un avans de 8 puncte, cel mai mare al partidei.

Mills Și Aldridge au șters 5 puncte de pe tabelă, Harden i-a dus pe Rockets din nou în față, însă coșul lui Ginobili, cu 30 de secunde rămase din sfertul 4, trimitea meciul în prelungiri.Ultimul minut din overtime a fost unul nebun. Danny Green marca o triplă prin care ducea scorul la 106-104. Ryan Anderson a marcat și el de la 3 puncte, oferind echipei sale un avantaj minim. Danny Green a ajuns apoi la linia de fault, de unde a transformat ambele libere.

James Harden a avut șansa să trimită meciul din nou în overtime, dar Manu Ginobili l-a „căpăcit” și a păstrat victoria pentru Spurs, 110-107.

Kawhi Leonard a fost cel mai bun jucător de la Spurs cu 22 de puncte, 15 recuperări și 4 pase decisive. El a părăsit parchetul accidentat, după ce a aterizat pe piciorul lui James Harden în sfertul trei. El a mai revenit pe parchet, însă în overtime nu a mai jucat deloc.

Patty Mills a contribuit cu 20 de puncte, în timp ce LaMarcus Aldridge  a totalizat 18 puncte și 14 recuperări. Manu Ginobili a venit de pe bancă cu 12 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive, plus capacul decisiv din final de meci. James Harden a terminat în triple-double, 33 de puncte, 10 recuperări și 10 pase decisive, insuficient însă pentru echipa sa.

Patrick Beverly a contabilizat 20 de puncte, iar Ryan Anderson 19. Meciul 6 va avea loc în Houston, joi, 11 mai.

 

*foto: http://bleacherreport.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!