Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sarovic, la cel mai bun meci în acest sezon

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.03.2013

Robert Sarovic a realizat cel mai bun meci al său în acest sezon competițional. Sârbo-germanul a ajutat BC Timișoara să învingă pe Timba, scor 91-88.

În 33 minute de joc, sarovic a avut 8/11 la aruncările de două puncte, 4/9 la trei puncte și 2/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 30 puncte. A adăugat 11 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și o posesie pierdută pentru 33 la eficiență.

Acesta a fost cel de-al doilea double-double stagional. El stabilește recorduri personale de puncte, eficiență și coșuri din acțiune.

În 26 meciuri jucate, sarovic are medii de 11.5 puncte, 5.2 recuperări, 1.5 pase decisive, 0.8 intercepții și 1.3 posesii pierdute pentru un coeficient de 12.7 la eficiență.

Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    spectacol
    Un meci fantastic din punct de vedere al spectacolului,cu multe rasturnari de situatie,in care spiritul baschetului s-a dovedit mai tare ca multe orgolii personale.Afara o multime de oameni ce nu au mai avut loc pentru a asista la acest joc,in cadrul salii trei tabere care au dovedit ca-si merita locul in elita suporterilor din tara.Timba a jucat mai slab primele 10 minute,insa au resit sa revina si au condus primele doua reprize,astfel ca la pauza meciului Timba-BC scorul era 53-44.De notat ca BC Timisoara revine din nou,de aceasta data de la -12,pentru a castiga acest meci datorita formei foarte bune a lui R.Sarovic,jucator ce a reusit un double-double(30 de puncte si 11 recuperari),rotatiei lui D.Downey si Z.Jovanovic si formei senzationale din aparare a lui D.Archie,baschetbalist ce a revenit la forma care l-a consacrat,cea din sezonul trecut.

    cu 11 ani în urmă (24.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!