Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Ocokoljic: „Obiectivul nostru a fost să îi ținem sub 70 de puncte”

David Istrate

David Istrate
20.10.2018

u bt cluj steaua

CSA Steaua a reușit o victorie mai puțin așteptată în fieful marii rivale U-BT Cluj, în etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin, grupa valorică A.

Elevii lui Sasha Ocokoljic au trecut de clujeni cu 71-67 iar antrenorul sârb s-a arătat extrem de mulțumit de prestația Stelei, în special în defensivă:  

„Cred că am fost mult mai buni din punct de vedere defensiv. Obiectivul nostru a fost să îi ținem sub 70 de puncte. Acesta a fost planul nostru. Cred că am avut foarte mult succes în acest sens, chiar dacă nu am avut prea mult timp, fiindcă toată lumea știe că suntem o echipă complet nouă. Încă mai încercăm să ne sudăm ca echipă. Nimeni nu se aștepta să jucăm împotriva celor mai bune două echipe din campionat și să le și batem, așa că nu ne plângem.”

Întrebat unde vede Steaua în noul sezon, Ocokoljic a răspuns amuzat:

„În Liga Națională din România și în FIBA Europe Cup. Am spus tuturor că e doar începutul. Astăzi am jucat fără doi jucători. E un sezon foarte lung. Deocamdată vreau să ajungem în Top 6 și apoi vedem”.

După acest meci, Steaua obține a doua victorie în două runde și va aborda mai optimist duelul cu BC Prishtina, din runda a doua a fazei grupelor din FIBA Europe Cup.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!