Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Topchov: „Cred că avem o bancă mai lungă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.10.2013

Sasha Topchov, pivotul înregimentat în această pauză competițională de SCM U Craiova, vorbește despre a doua confruntare din LNBM a echipei sale. Acesta consideră că echipa sa poate aborda fiecare meci la victorie. Chiar dacă Steaua este o nou promovată, bulgarul nu-i subestimează pe „militari”. În prima partidă a sezonului contra celor de la BC Mureș, Topchov a marcat 7 puncte și a strâns 4 recuperări în 10 minute jucate.

După primul meci, prima victorie, va urma cu Steaua cea de-a doua?

Așa sper. Noi vom juca fiecare meci din acest sezon la victorie.

Ce poți spune despre Steaua și mai ales cine crezi că este omul lor cel mai periculos?

Știți, ei sunt o echipă foarte bună și experimentată. Din această cauză nu vreau să dau vreun nume. Au o mulțime de jucători buni și sunt buni pe fiecare poziție în echipă.

Unde crezi că echipa ta poate surprinde Steaua?

Cred că avem o bancă mai lungă și putem ține ritmul mai ridicat tot meciul, lucru care poate fi important în meciuri de acest gen.

Cum te simți după primul meci la Craiova?

Mă simt foarte bine la Craiova. Conducerea și colegii m-au primit excelent, la fel și suporterii.

foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!