Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Topchov: "Toți colegii m-au primit cu brațele deschise"

Paul Olar

Paul Olar
03.11.2013

Absența prelungită a lui Ionuț Drăgușin a dat în primă instanță mari bătăi de cap echipei SCM Craiova. Angrenați în două întreceri diferite, oltenii nu și-au permis să aibă probleme sub panou și astfel au apelat la Sasha Topchov.

Pivotul sârb a acceptat să lucreze din nou alături de Andjelko Mandic, respectiv Nemanja Maric, și spune că se simte excelent în "Bănie", el prefațând jocul din etapa a șasea cu "U"-BT Mobitelco.

"Craiova a devenit deja ca o casă pentru mine. Înainte să ajung aici îi cunoșteam foarte bine pe antrenorul Andjelko Mandic și pe Nemanja Maric, cu care am lucrat la CSM Oradea. Toți colegii m-au primit cu brațele deschise, am devenit o familie și doresc să le mulțumesc pe această cale. Legat de partida următoare, clujenii reprezintă o echipă bună. Ei dispun de jucători experimentați ca Miljan Medvedj, Brank Cuic sau Mihai Silvășan. Cred că ambele formații se vor bate la victorie."

Referitor la parcursul trupei lui Mandic din Cupele Europene, Topchov a precizat:

"Totul merge conform planului, am obținut două victorii și am suferit un singur eșec. Recunosc că avem așteptări mari de la această competiție."

14 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Si ar fi cazul...
    sa ii rasplatesti prin aportul adus pe teren,atat pe ei cat si publicul(foarte rabdator si ingaduitor pana acum),altminteri e fair play sa ne strangem mainile si sa ne luam ramas bun!

    cu 10 ani în urmă (03.11.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn:

      ...
      Intotdeauna oltenii au fost cei mai bun la dat sfaturi. Sper sa pierdeti rau de tot,azi cu Clujul.

      cu 10 ani în urmă (03.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      daca
      nici macar atat n-ai fost in stare sa intelegi,drum bun!S-a vazut si-n seara asta aportul consistent al lui Topchov,dar la victoria Clujului!

      cu 10 ani în urmă (03.11.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    rabdarea...
    de ce nu va strangeti mainile de pe acum?
    rabdarea e mama virtutilor... voua va cam lipseste asta...
    si acum, SARITI, cum va sta in obicei!

    noah ceau...

    cu 10 ani în urmă (03.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      eroare
      Ceea ce-ti spuneam,s-a avut enorm de multa rabdare cu el,s-a vazut limpede si-n seara asta ca e balast curat!Respectiv nu este nici cea mai mica suparare sa il luati inapoi la Oradea,il poate lua si pe Mandic si va doresc sincer realizari marete cu ei doi!

      cu 10 ani în urmă (03.11.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    de ce?
    noi suntem cei care i-a trimis la voi?
    nu aveti decat sa ii pastrati...
    luati-va de conducerea voastra si nu aruncati matza in curtea altora!
    chiar nu pot sa va inteleg frustrarea...

    cu 10 ani în urmă (03.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      chiar nu intelegi
      ca nu blamam pe nimeni altcineva,sigur ca vina apartine integral conducerii noastre!Respectiv nu stiu ce e asa greu de priceput pentru voi ca daca Topchov a jucat asa grozav la noi iar la noi nu joaca NIMIC nu putem sa-l ridicam in slavi pentru ceea ce a facut la voi!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    ce aveti?! rabdare!
    Prea multa agitatie! cu putin noroc, Maric azi era erou, dar l-au tradat liberele....again! in rest, nush ce aveti cu Topchov?! a jucat in primul sfert si atat....se putea incerca si ulterior cu el, desi e jucator de moral! Sezonul e lung si nu trebuie sa va panicati! nush daca Dragusin, la cat de temperamental e, poate face mereu fata unor meciuri precum cel cu Clujul, cand adversarii l-ar vana constant!

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    dupa ziua de ieri
    Olteni, sincer, mai mult de locul 8, nu va vad sa terminati. Din ce am vazut aseara , aveti o ehipa slabuta, degeaba a-ti adus toate rebuturile de la Oradea.Si Clujul este o echipa destul de modesta.

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      raspuns
      In "buna" traditie de pana acum a postarilor,neconvenindu-mi ce ai spus ar trebui sa sar cu bocancii pe tine.Nu,n-am sa o fac,din banalul motiv ca si daca nu-mi convine ceea ce spui,din pacate este crudul adevar,cu mica mentiune ca nu am termina mai sus de 8 la cum jucam acuma,poate s-o schimba ceva...

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Eh sa nu fim rai, Maric si Topchov is jucatori de locul 8, dar au si jucatori buni totusi. Nu inteleg pe unde ii Hallik in conditiile in care ei joaca cu Capusan, cu Popescu, cu Bureau si cu Mocanu...acuma sa fim seriosi ca nici Hallik nu e in Romania ala de la nationala, dar in comparatie cu 2 din cei 4 e zeu. La fel joaca cu Sock si Dzambic in acelasi timp, e de neinteles. Am mai spus-o daca Clujul are secund pe banca cum zicea cineva, atunci Craiova are preparator fizic...cu scuzele de rigoare. Popescu joaca pivot cat de cat daca are un 4 seriosi pt ca in aparare nu face fata nici macar in dueluri cu jucatori ca SIlvasan si Sparks si asta se vede oricat ar da el coate si alte trucuri

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Similar
      lui ardelean trebuie sa-ti raspund si tie,chiar daca imi cad foarte greu la stomac spusele tale,din pacate nu am argumente sa te combat,cel mult(ai sa razi ca apar taman un clujean)iti spun ca in privinta lui Pintea te pripesti.Si,din pacate am anticipat absolut corect ca din momentul in care si-au facut ditamai colonia,sarbii ii vor executa ca pe miei pe estonieni in primul rand,caci aia sunt asa naivi,corecti si de bun simt ca habar nu au ce (li)se intampla...

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Ma pripesc in sensul ca Pintea nu se ridica peste nivelul lui Mandic in antrenorat? Ii doresc lui Mandic sa ma contrazica pe parcursul sezonului...

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Pintea
      In sensul ca Pintea nu-i nici pe departe atat de slab pe cat insinuai.Iar Mandic este deocamdata doar un antrenor incepator,care nu a vadit semne ca ar avea stofa de mare antrenor,dar nici nu-i o nulitate!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!