Stiri Liga I Masculin

Scandal în Liga 1. „Bufnițele din Regie” rămân fără pene

Eduard Popa

Eduard Popa
23.02.2018

Scandalurile se țin lanț în baschetul românesc. Următoarea echipă vizată de probleme este echipa din Liga 1 Știința București, echipă care în ultimii ani a fost cunoscută drept „Bufnițele din Regie”. 

Creatorul acestei campanii de marketing e pregătit să dea acum în judecată conducerea Științei pentru o datorie de 7.000 de euro. 

„Acum chiar m-am enervat și, deși le pusesem cruce celor peste 7.000 de euro pe care mi-i datorau, m-am hotărât să merg în instanță cu acești impostori! Alături de ei, indirect, vor intra și managerii de la CSU Știința, alți oameni mici gata să-și vândă onoarea pentru câțiva arginți, niște trepăduși care „dau cu limba la hemoroizi” pentru diverse sinecuri din bani publici!
Le-am pus în vedere să nu mai folosească logo-urile și sintagmele create și cu copyright înregistrat de mine (Bufnițele din Regie, Owl together, Owl or nothing, Owl in, Knowledge is power etc.), dar ei au continuat să le afișeze pe echipamente, în sala de joc și în postările de pe social media! Și pentru că, poate, credeau că glumesc, am atașat un scan al documentului de înregistrare a copyright-ului pentru munca mea (corporate identity, sentences, slogans etc.)
Avocatul meu a primit numeroase printscreen-uri de pe paginile Știința și din listele de corespondență care probează încălcarea acestei convenții, dar și câteva înregistrări care vor dovedi și combinațiile pe care le făceau cu managerii de la CSU Știința, titularul CIS-ului!”, a spus Dan Cîmpeanu, prin intermediul paginii de facebook create chiar de el.

Totul a pornit în urmă cu trei săptămâni când pe pagina de facebook „Bufnițele din Regie” a fost publicată o fabulă în care se vorbea despre abuzurile comise de conducerea Științei.

Rămâne de văzut deznodământul acestui scandal și felul în care se vor rezolva problemele între cele două părți. 

*foto: facebook Bufnițele din Regie

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    TB
    Nu vad rostul acestei stiri. Problema trebuie rezolvata intre ei, ca in familie.

    cu 6 ani în urmă (23.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!