Stiri

Scandal pe twitter între Donald Trump și vedetele NBA

Eduard Popa

Eduard Popa
25.09.2017

nba scandal tweeter curry lebron trump

Campioana NBA, Golden State Warriors, a anunțat după câștigarea titlului în 2017 că va decide după mai multe deliberări în cadrul echipei dacă îl va vizita pe Donald Trump la Casa Albă pentru a-i prezenta trofeul NBA, dat fiind stilul considerat rasist în care Trump și-a făcut campania pentru alegerile prezidențiale din 2016.

Vedeta celor de la Warriors, Steph Curry, a susținut că el ar opta ca echipa să nu se ducă la Casa Albă pentru întâlnirea cu Trump. Atât i-a trebuit liderului de la Casa Albă pentru ca acesta să erupă împotriva superstarului NBA.

”Vizita la Casa Albă este considerată o mare onoare pentru o echipă campioană. Steph Curry ezită să dea un răspuns clar, așa că invitația este retrasă!” , a scris Trump pe twitter.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Unul dintre cei mai acizi contestatari ai lui Trump a fost LeBron James.

”Nimicule, Steph Curry a zis deja că nu merge! Așa că nu există nicio invitație. Vizita la Casa Albă era o mare onoare până ai ajuns tu acolo!”

Kobe Bryant a fost mai elegant și a preferat să se lege de motto-ul din campanie al lui Trump ”Make America Great Again”, și gesturile președintelui american care au creat diviziune.

Chris Paul s-a legat și de faptul că președintele american a avut mai multe postări în care critica jucătorii din NFL care protestau împotriva discriminării rasiale.

”Cu tot ce se întâmplă în această țară, de ce TU te concentrezi pe cine îngenunchează și cine vizitează Casa Albă?”,  a scris CP3.

Unul dintre cele mai amuzante tweet uri a aparținut vedetei lui Wizards, Bradley Beal.

„Cum poți retrage invitația cuiva care oricum a spus că nu vine?”, a scris Beal, mesaj însoțit de un emoji cu un chip de clovn.

Într-un comunicat de presă oficial, Comisarul NBA Adam Silver a susținut că i-ar fi plăcut ca jucătorii să viziteze Casa Albă și să aibă o discuție în care să își împărtășească valorile cu președintele american. Cu toate acestea, Silver își sprijină în continuare jucătorii pentru rolul activ pe care îl au în comunitate și pentru faptul că își asumă responsabilitatea față de problemele importante ale societăți.

După tweet ul președintelui american, Golden State Warriors a emis un comunicat în care au susținut că se vor folosi de deplasarea din timpul partidei cu Washington Wizards pentru a face mai multe evenimente prin care să își promoveze valorile în cadrul comunității din capitala americană. 

*foto: daily mirror

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!