Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Scor final, SCM U Craiova vs CSU Sibiu 61-50

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
12.03.2014

Într-un meci jucat restant pentru runda a 20-a a LNBM, SCM U Caiova s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la CSU Sibiu cu scorul de 61-50.. Scor pe sferturi: 22-10, 13-13, 13-15, 13-12.

Remarcaţi:

SCM Craiova: LeVar Seals– 18 puncte, 8 recuperări; Travis Bureau – 15 puncte, 11 recuperări, 2 pase decisive; James Tyler – 8 puncte, 10 recuperări.

CSU Sibiu: Milos Bojovic – 13 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive; Chris Lee – 12 puncte, 14 recuperări; Octavian Popa Calotă – 11 puncte, 8 recuperări.

Craiova a terminat cu procentaje de 53% la două puncte, 10% la cele de la distanţă, respectiv 56% la linia de pedeapsă.La polul opus, sibienii au avut 33% la două puncte, 22% la trei puncte şi 60% la libere. CSU Sibiu a câştigat lupta la recuperare, 44-43.

În urma acestui rezultat, SCM U ajunge la 14-8, în timp ce Sibiul acumulează a 5-a înfrângere din 22 de jocuri. Echipa lui Miodrag Perisic are 17-5.

23 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    victorie
    Chiajna 57 de puncte la Craiova...Sibiu 50 de puncte...restul e CANCAN...

    cu 10 ani în urmă (12.03.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    NO COMENT
    O seara foarte trista pentru noi , nu pentru ca am pierdut ci pentru joc, cu toti suntem pur si simplu socati de jocul de astazi atatea greseli elementare la o echipa care face niste meciuri extraodinare, dar din pacate nu e primul ci al treilea meci (Steaua si Cluj) in care jucam atat de penibil...
    Nu am puterea sa vorbesc despre meci , nici nu am ce ....este clar ca avem o mare problema in echipa , nu se poate sa ai asemenea fluctuatii, nici chiajna sau farul nu cred ca fac atatea greseli...
    Nu se pune problema de pupat la victorii si de injurat la infrangeri, repet nu infrangerea e problema, pentru ca daca nici noi nu ne-am mai sustinut echipa la greu nu stiu cine a mai facut-o, dat nu poti sa te faci in halul asta de rusine, daca nu vor sa joace, atunci sa bage tinerii macar... oricum nu stiu ....
    Pot doar sa felicit Craiova, desi nici ei nu au stralucit ca daca jucau mai bine ne macelareau pur si simplu....

    O seara frumoasa!

    cu 10 ani în urmă (12.03.2014)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      PS
      Au fost 2 momente in care pur si simplu am stins televizorul, umilinta, fustrarea, dezamagirea au fost la maxim....imi pare foarte rau si de cei care au facut deplasarea, au facut sacrificii mari sa ajunga ...

      cu 10 ani în urmă (12.03.2014)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      inainte
      Mergem inainte, am asteptat prea mult sa avem o echipa buna , mergem pentru ca la ce buget avem e o minune ca suntem aici....vedem cat reusim in playoff, asta e la Sibiu din pacate greu cu performantele sportive...

      cu 10 ani în urmă (12.03.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr:

      O galerie
      frumoasa, au cintat tot meciul. Ce puteau face mai mult, cind se stie ca Sibiul cind joaca prost, joaca foarte prost. Norocul lor ca o fac rar.

      cu 10 ani în urmă (12.03.2014)
    • SCM "U" Craiova mariussorin:

      Felicitari galeriei de la Sibiu!
      Sa parcurgi atata drum sa-ti sustii jucatorii este un lucru de cinste.Nu acelasi lucru il pot spune despre"galeria" (???)Craiovei care avea de "parcurs" 4-5 statii cu RAT-ul pentru a sustine echipa......despre ce galerie vorbesc eu?Cand ii vezi pe FB sunt cei mai tari,sustinatori inraiti,pe toate gardurile vezi PS97,Sezione ULtra,Sezione ultra slim,gascuta din Cornitoiu ,Blue Inexistentii zici ca se umple sala numai cu ei....de unde....astia maraie numai pe bani,fac afaceri cu "lamai" in functie de cine-i plateste, Olguta sau Mititelu.Rusine bah fanilor care va dati de fani!

      cu 10 ani în urmă (12.03.2014)
    • SCM "U" Craiova Mishnu:

      Bravo
      F. bine ai punctat.

      cu 10 ani în urmă (12.03.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova blue ray :

    meci
    A fost cel mai prost meci văzut în Polivalentă sezonul ăsta. Ambele echipe au jucat prost, Sibiul mult mai prost decât noi. Una peste alta, victoria e de aur, ne ajută enorm în lupa pt playoff. Felicitări băieților veniți de la Sibiu, au cântat tot meciul. Bravo lor!

    cu 10 ani în urmă (12.03.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    bv
    Acum sunteti calificati in play-off, oricum mai sus de locul 6 nu urcati, poate ne lasati si pe noi peste 2 saptamani sa castigam sa mergem impreuna in play-off. Ciudat Sibiul sa joace asa prost...

    cu 10 ani în urmă (12.03.2014)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      DEPLASARE PITESTI
      hai sa mergem cel putin 200 de oamneni la Pitesti sa ne sustinem echipa.Meciul se joaca sambata viitoare deci nu exista inconvenientul ca e lumea la serviciu si chestii de genul asta.Hai sa aratam ca si Craiova poate avea suporteri de deplasare pt baschet.Si aici nu ma refer neaprat la pustani care nu au ce face,pt ca eu sunt trecut bine de 30 de ani

      cu 10 ani în urmă (12.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Sibiu
      Si la Cluj au jucat prost, se intampla, nu este nimic ciudat in asta!

      cu 10 ani în urmă (12.03.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    VICTORIE
    Pana la urma conteaza victoria;intr-adevar nu a fost un meci deloc spectaculos,dar nu am mai vazut echipa noastra sa se apere asa de anul trecut,cel putin.Vreau sa spun ca daca noi fructificam cel putin jumatate din contraatacurile avute diferenta era cel putin 2o de pct .Si vreau sa mai spun ca CSU a avut foarte multe atacuri in care nu au reusit sa arunce sau au aruncat in ultima secunda,ccea ce inseamna ca ne-am aparat bine,cu un plus pt "micutzul" Tyler

    cu 10 ani în urmă (12.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova corneliuson :

    victorie meritata
    sa fiu sincer am mers cu teama la sala sa vad meciul si asta nu din cauza ca nu am incredere in echipa noastra ci din respect pentru CSU Sibiu,echipa care a mers foarte bine in ultimul timp.eu cred ca noi am castigat datorita faptului ca am fost mult mai cerebrali si am gestionat foarte bine situatia pe cand jucatorii echipei adverse au inceput sa devina foarte nervosi,sa se piarda cu firea si chiar ceea ce m-a socat a fost faptul ca incepusera sa se certe intre ei.Eu zic ca aici s-a rupt totul pentru ei si noi am continuat sa inscriem.Multumesc baietilor pentru aceasta seara minunata.

    cu 10 ani în urmă (12.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Nu-l scapati pe Taylor
    Meci cu miza,multe greseli,o seara "NU" pentru toata lumea,scor de fete.Dar cu baiatul asta(Taylor) in aparare,cei de la Sibiu o luau prin Craiovita ca sa nu ajunga in zona lui de interventie.Daca o si bagam in atac,era ca la meciul cu Chiajna.Un meci f.slab al lui Kovac(dar se va revansa el in play-off),Nisic de data asta mai discret si cerebral.Felicitari baietilor pentru daruire si acum atacam locul 4(sic Tzontzolino).

    cu 10 ani în urmă (12.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    mariussorin
    In primul rand noi nu avem o galerie a echipei de baschet,Sezione si celelalte factiuni sunt galerii provenite de la fotbal.Si as vrea sa stiu daca esti asa vehement si-i admir pe sibieni,toata stima si din partea mea(i-am aplaudat la sfarsit)daca ai fi dispus sa mergi sa-ti sutii echipa in deplasare.Si nu in ultimul rand daca nu sunt indiscret,in ce sctor stai in sala?

    cu 10 ani în urmă (13.03.2014)
    • SCM "U" Craiova mariussorin:

      @adiro
      1.sa sustii ca sunt galerii de fotbal si galerii de baschet mi se pare o absurditate limitativa,sunt echipe ale orasului,reprezinta Craiova,reprezita culorile noastre. Si la baschet,handbal,volei se canta acelasi imn...."O iubire alb-albastra..."
      2. merg in deplasare atat vreme cat totul este organizat si civilizat si binenteles as fi liber de la serviciu.Spre exemplu cei care au facut,in tur,deplasarea la Sibiu era sa ia bataie cu toata jandarmeria lor, pentru ca si acolo sunt oameni care nu au nicio treaba cu sportul.(ca si la noi )
      3.sectorul in care stau este J,am goarna si fularul de rigoare si impreuna cu tine am aplaudat la final galeria Sibiului, cand era sa iesim din sala(tipic ultras "unde stai in sala daca nu sunt indiscret?".....pff)
      4.spre deosebire de tine am un nume,nu fac parte din nicio factiune si sustin toate echipele care la finalul numelui au scris Craiova (another unlike :)).

      cu 10 ani în urmă (13.03.2014)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      galerii
      1.daca te uti in Spania de ex ,Barca si Real au galerie si atunci cand joaca echipa de fotbal ceea ce inseamna ca au galerie de baschet.Pt ca nu poti sa sustii(ca si galerie sa ne intelegam) o echipa la un sport unde nu stii regulile,eu unul nu stiu toate regulile la volei de ex
      2.Eu stau in sala in sub bannerul cu "Craiova te iubim"
      3.In caz ca nu ai sezizat nuanta si eu am un nume, numai ca-l folosesc prescurtat.Nu am facut si nici nu fac parte din nicio factiune a geleriilor de fotbal,dar am mers de multe ori in deplasare dar asta in urma cu 10-15 ani atunci cand aveam pe cine sa sustin.
      Cred ca amandoi vorbim aceeasi limba dar ne intelegem diferit,tocmai de aia am vrut sa clarific lucrurile.
      Te astept sambata la meci.FORZA STIINTA

      cu 10 ani în urmă (13.03.2014)
    • SCM "U" Craiova mariussorin:

      Vb.aceeasi limba
      Clar ca suntem pe aceeasi lungime de unda...suntem olteni si ne pasa de tot ce este alb-albastru.Pe mine ma intriga lipsa oricarei forme de sustinere organizata (gen galerie,factiune)...in afara publicului in Polivalenta noastra.Vorba aceea: ce am fost (Centralul odata era neincapator)si ce am ajuns(sunt unii veniti ca la teatru).Sa auzim de bine dragul meu si sa-i sustinem pe ai nostrii!Hai Craiova!

      cu 10 ani în urmă (13.03.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova BRILIANTUL :

    Bv baieti
    E adevarat ca au fost multe greseli de ambele parti dar asta datorita apararilor celor doua echipe.Sunt multumit de echipa noastra ca a reusit sa faca mai putine greseli decat adversarul pt ca asta conteaza intr-un meci cu putine puncte marcate iar Tyler este imperial in defensiva e adevarat ca pe partea ofensiva mai are de lucrat

    cu 10 ani în urmă (13.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Leoveanu :

    PItesti
    Toata lumea la meci la Pitesti. O sa fim multi .

    cu 10 ani în urmă (13.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Leoveanu :

    Deplasare Pitesti
    Luni, dupa meciul cu Gaz Metan , managerul echipei noastre se va ocupa de deplasarea la pitesti, adica o sa faca un anunt cum se poate face deplasarea in mod organizat. O zi buna va doresc

    cu 10 ani în urmă (13.03.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aditza :

    cei mai buni!
    1-Seals,2-Bureau, 3- Kovac! In general vorbesc nu la meciul asta!

    cu 10 ani în urmă (13.03.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aditza :

    cei mai buni!
    1-Seals,2-Bureau, 3- Kovac! In general vorbesc nu la meciul asta!

    cu 10 ani în urmă (13.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!