Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Se caută soluţii pentru rezolvarea crizei la BC Mureş

Eduard Popa

Eduard Popa
06.10.2016

Consiliul de Administraţie al clubului BC Mureş Târgu Mureş a anunţat crearea unui comitet de urgenţă mandatat să rezolve problemele financiare foarte grave în care se află cubul mureşean. Acest comitet va fi format din ultimii preşedinţi ai clubului. Consiliul de Administraţie le promite fanilor că vor asigura în cel mai scurt timp posibil resursele financiare pentru ca jucătorii să fie plătiţi pentru prestaţia din sezonul precedent.

Comunicatul de presă postat de clubul mureşean în cele ce urmează:

Consiliul de Administratie al BC Mures, alaturi de reprezentantii sponsorilor, a analizat astazi situatia dificila prin care trece echipa fanion a judetului Mures. Este a treia intalnire din ultimele 10 zile, in vederea identificarii unor solutii de urgenta.

     S-au pus in discutie restantele financiare catre jucatori, aferente sezonului competitional trecut, si s-au cautat din nou cele mai bune solutii pentru a depasi aceasta perioada.

Membrii Consiliului de Administratie au decis crearea unui comitet de urgenta format din trei fosti presedinti ai clubului, Szalkay Jozsef, Horatiu Nicolau si Dorin Lazar, care impreuna cu actualul presedinte, Cornel Lungu, au fost mandatati sa gaseasca solutii pentru plata restantelor.

In acest sens in cel mai scurt timp posibil se vor asigura resursele financiare.

Consiliul de Administratie ii asigura pe fanii echipei ca se cauta toate solutiile pentru ca atmosfera in cadrul echipei sa revina la normal si pe primul plan sa fie spectacolul baschetbalistic din teren.

Rezultatele din ultimii ani ne indreptatesc sa spunem ca actuala perioada va fi depasita in cel mai scurt timp si ca BC Mures va ramane si in continuare o echipa de top in Liga Nationala.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    Trist...
    Pare a fi un deja vu...

    cu 7 ani în urmă (06.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    ..
    eu nu stiu ce a fost in capul jucatorilor care au continuat la bc mures, desi ei erau neplatiti din aprilie.

    cu 7 ani în urmă (07.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu csu4ever :

    chiar trist
    Nu au avut alte oferte. Plus ca e viata frumoasa la Mures si lejera.

    cu 7 ani în urmă (07.10.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    Suporteri pacaliti
    Acum se vede clar de ce nu au continuat jucatorii preferati ai publicului cum ar fi Barro, Gajovic, Pustahvar sau Fraseniuk.
    Cornel Lungu a ales varianta "poate-poate nu se prind" suporterii.
    Stirea cu Comitetul de Urgenta este praf in ochi, o chestie doar de PR. Astia de la BC Mures inca nu s-au prins ca suporterii lor nu sunt chiar prosti.

    cu 7 ani în urmă (07.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe xdm73:

      Partial fals
      Eu zic ca are de-a face cu autoritatile locale si politicienii locali. Restul e can-can. Dupa mine in ultimii trei-patru ani s-a demonstrat ca se poate daca e un buget decent. Vezi jucatorii care au trecut pe la noi si care au fost sau sunt vanati de alte echipe.

      cu 7 ani în urmă (07.10.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!