Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Se cunosc 4 dintre participantele la Memorialul „Elemer Tordai”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.09.2018

Memorialul „Elemer Tordai” va ajunge în acest an la ediția cu numărul 10. Turneul amical de la Sibiu și-a făcut un renume an de an cu meciuri extrem de disputate și echipe importante înscrise la start. Ediția de acest an va fi găzduită de Sala Transilvania în perioada 20-22 septembrie. 

Până la ora actuală se cunosc 4 dintre formațiile participante și anume gazda BC CSU Sibiu, respectiv U-Banca Transilvania, CSO Voluntari și ucrainienii de la Khimik Yuhzny. Conform organizatorilor, inițial și-a anunțat prezența și BC SCM Timișoara, însă aceștia au renunțat ulterior, iar acum se așteaptă un răspuns de la Gaz Metan Mediaș. 

Deținătoarea Cupei României și câștigătoarea titlului acum 2 sezoane, U-BT Cluj, este prima echipă care a făcut oficial anunțul că va participa la turneul de pregătire de la Sibiu și ce program va avea în cadrul memorialului. 

U-BT Cluj vs. BC CSU Sibiu - Joi, 20 septembrie, ora 19:00

U-BT Cluj vs. Khimik Yuhzny - Vineri, 21 septembrie, ora 21:00 

Imediat după partidele din Sala Transilvania, U-BT va reveni la Cluj pentru prezentarea lotului în fața suporterilor și super-amicalul cu Panathinaikos Atena.

*Foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!