Stiri Vulturi

Se cunosc semifinalistele Campionatului European U20 Masculin Divizia A

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.07.2017

Campionatul European U20 Masculin Divizia A a ajuns în faza semifinalelor, acolo unde s-au calificat reprezentantele Greciei, Spaniei, Israelului și Franței. Competiția a început în 15 iulie și se va termina duminică, 23 iulie, fiind găzduită în Insula Creta. 

Semifinalele turneului final U20 Masculin se vor disputa sâmbătă:

Israel vs. Franța

Grecia vs. Spania

În sferturile de finală ale CE U20 Masculin Divizia A din Grecia s-au consemnat următoarele rezultate: 

Grecia vs. Lituania 76-72

Germania vs. Spania 61-69

Islanda vs. Israel 54-74

Franța vs. Serbia 86-67

Finalele sunt programate duminică, 23 iulie, zi la finalul căreia vom afla laureatele ediției din 2017 a Campionatului European U20 Masculin Divizia A. 

Reamintim faptul că, tot în această perioadă, la Oradea, se desfășoară Campionatului European U20 Masculin Divizia B, acolo unde reprezentativa țării noastre joacă în sferturile de finală împotriva Portugaliei. 

*Foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!