Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sead Hadzifejzovic, cel mai bun marcator pentru Phoenix Galați

Eduard Popa

Eduard Popa
05.11.2017

saed hadzifejzovic phoenix galati

Phoenix Galați a reușit să treacă pe teren propriu de CSM CSU Oradea, scor 89-86, într-o partidă care a contat pentru etapa a cincea a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Cel mai bun marcator al echipei conduse de Florin Nini a fost bosniacul Sead Hadzifejzovic. Acesta a jucat 28:37 minute, timp în care a adunat 26 de pct, cu 9 recuperări și o intercepție. Baschetbalistul a adunat 6/9 la aruncările de la 2 puncte, 3/5 la trei puncte și 5/9 la aruncările libere, pentru un indice al eficienței de +25.

Hadzifejzovic a venit la Galați de la echipa slovenă de primă ligă Sencur CP, pentru care a evoluat 27 de jocuri cu medii statistice: 22,1 minute, 12 puncte, 5,6 recuperări, 1,1 pase decisive și 1,1 intercepții. Jucătorul originar din Bosnia Herțegovina este la a doua experiență în România după ce în sezonul 2016-2017 a fost legitimat la Dinamo București.

A fost cea mai bună partidă pentru Hadzifezovic la revenirea în LNBM. Acesta a strâns până acum în patru meciuri o medie de 14,8 pct și 6,8 recuperări.  

Bosniacul a fost secondat în victoria cu Oradea de către Cameron Rundles. Americanul a marcat 25 de pct, cu 5 pase decisive și 3 intercepții. Totodată, a avut 6/11 de la două puncte și 4/11 de la 3 puncte. Rundles are o medie 21 de puncte și 5,3 pase decisive pe întâlnire.

Cu această victorie, Phoenix Galați a ajuns la un palmares de 4-1. Următorul duel pentru elevii lui Florin NIni va fi în compania celor de la CSM Steaua Eximbank București.

*foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!