Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette: „Ne așteptăm la un campionat dificil”

Eduard Popa

Eduard Popa
16.08.2018

sean barnette csm csu oradea

Sean Barnette a revenit la CSM CSU Oradea, formație alături de care a câștigat titlul în sezonul 2015/2016. Americanul a petrecut un sezon în Liban și s-a întors la „Leii Roșii” pe care i-a găsit campioni în România.

De altfel, americanul este convins că formația bihoreană rămâne principala candidată la titlu și în sezonul care urmează:

„Avem aşteptări mari de la noi. Eu am câştigat un campionat aici, sezonul trecut colegii mei au câştigat din nou, deci ne aşteptăm la un campionat dificil, dar în care să reuşim din nou", a declarat Sean Barnette.

Chiar dacă nu îi mai are în echipă pe Martin Zeno sau Will Franklin, Barnette spune că se simte foarte bine după revenirea în vestiarul orădean.

„Mă bucur că m-am întors. Aproape toţi jucătorii mă ştiu, am jucat cu o parte din ei. E un sentiment plăcut că m-am întors într-un vestiar care îmi este extrem de familiar", a mai adăugat Sean, pentru Digi 24 Oradea.

Barnette a mai jucat pentru Oradea între anii 2015 și 2016. El a fost MVP-ul sezonului 2015/2016 și a pus umărul la calificarea bihorenilor în grupele Basketball Champions League.

Barnette se află la al cincilea sezon în România, după ce a mai avut două mandate și la U-BT Cluj, în sezonul 2012/2013 și 2014/2015. În total, el a adunat 128 meciuri în Liga Națională și 16 în Cupa României, cu medii statistice de 13.3 puncte, 6.9 recuperări, 2.4 pase decisive, 1.3 intercepții și 0.5 capace pentru 16.0 la eficiență, în aproape 30 minute pe partidă.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!