Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette, asul din mâneca lui Cristian Achim

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.06.2019

Sean Barnette, asul din mâneca lui Cristian Achim

CSM CSU Oradea este campioana României la baschet masculin pentru al doilea sezon consecutiv. Bihorenii au câștigat meciul 4 cu scorul de 75-66 și astfel au închis seria din finală cu 3-1 la general.

În acest meci, Cristian Achim a apelat pentru prima dată în finală la serviciile lui Sean Barnette. Americanul a avut un aport decisiv în victoria echipei sale și a fost cel mai eficient jucător de pe teren în partida care a păstrat titlul național la Oradea.

Sean Barnette a început meciul 4 cu BC CSU Sibiu pe banca de rezerve. A fost folosit timp de 22 de minute și 25 de secunde și a reușit să înregistreze 18 puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și un capac. Americanul a marcat 6/9 de la 2 puncte, 6/6 de la linia de libere și a ratat 2 aruncări de la 3 puncte. Fără posesie pierdută Sean Barnette a acumulat un indice al eficienței d e23 de unități și +8 la capitolul „+/-”.

Prestația din meciul 4 al finalei a fost cea mai bună pentru Sean Barnette de la revenirea la Oradea. El a jucat 7 partide pentru formația antrenată de Cristian Achim în 2019 și a mai reușit în alte două să marcheze peste 10 puncte. El a încheiat cu medii statistice de 9.0 puncte, 4.1 recuperări și 1.0 pase decisive pentru 9.9 la eficiență.

Pe lângă Sean Barnette, CSM CSU Oradea a avut alți trei jucător în doube digits. Giordan Watson a contribuit cu 15 puncte, Dragan Zekovic cu 13 puncte și Arturas Valeika cu 11.

foto: CSM Oradea

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru1432 :

    si uite asa
    s-a dovedit ca "rezerva" Barnette e peste titularii sibiului...

    cu 4 ani în urmă (05.06.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu underCat :

    Asta a fost..
    o lovitura din buget fix in plex.

    cu 4 ani în urmă (05.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!