Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette revine la CSM CSU Oradea

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
22.03.2019

 

wudsj

În urmă cu doar câteva momente, CSM CSU Oradea a făcut un anunț care surprinde extrem de mult în acest moment al campionatului, revenirea în lot a lui Sean Barnette.

La începutul lunii septembrie, după ce americanul fusese anunțat în componența lotului din sezonul 2018-2019 încă din luna iulie, clubul bihorean a anunțat despărțirea de acesta, din cauza unor probleme medicale extrem de serioase. 

Conform paginii oficiale a celor de la CSM Oradea, el s-a întors în Statele Unite ale Americii pentru investigații și tratament si, la ora actuală, “Sean este refăcut și dornic să-și reia activitatea de sportiv profesionist.”

Din spusele acestora, contractul dintre cele două părți a fost doar sistat, având acum posibilitatea de a relua colaborarea, chiar dacă perioada de transferuri este încheiată.

Sean Barnette are la activ patru sezoane în Liga Națională de Baschet Masculin, două alături de U-BT Cluj-Napoca ( 2012/2013 și 2014/2015 ), respectiv  două  alături de CSM CSU Oradea ( 2015/2017 ). În cele 128 de meciuri jucate în campionatul intern și 16 în Cupa României, acesta a înregistrat medii statistice de 13.3 puncte, 6.9 recuperări, 2.4 pase decisive, 1.3 intercepții și 0.5 capace pentru un indice de eficiență de 16, în aproape 30 minute pe partidă. Sean are procentaje de 54% la aruncările de două puncte, 31% la aruncările de la mare distanță și 65% la linia de aruncări libere.

9 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    oooooo
    ce bomba :)
    Oradea joaca tare. Va fi o lupta in 3 fantastica :)

    cu 5 ani în urmă (22.03.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Si daca era reziliat, nu doar sistat, revenirea in lot nu e considerata transfer daca jucatorul respectiv nu a avut contract in alta parte intre timp (la fel a fost acum 2 ani cand a revenit Franklin la Oradea).

    cu 5 ani în urmă (22.03.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Chiar daca nu e apt 100% fizic tot e o veste buna pt ca pune presiune pe titulari. De asemenea e importnant si prin prisma lotului pt sezonul viitor daca din start pornesti cu Barnette in lot.

    cu 5 ani în urmă (22.03.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Csm
    Posibil să fie forțată reintrarea lui pe parchet în meciurile care au mai rămas și care, aparent, nu au o miză asa de mare, pt ca în play-off să se poată miza pe el în rotație. În funcție de forma pe care o va atinge vom vedea un alt străin pe bancă la poz. 3-4. Excelentă mișcare 💪

    cu 5 ani în urmă (22.03.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    ne jucam cu mentalul adversarilor!
    Asta inseamna sa fii antrenor cu o buna cultura generala si mai ales un cinefil cunoscator de baschet! Achim a vazut in copilarie "Cidul" si i-a ramas in memorie scena de neuitat in care Charlton Heston intoarce soarta luptei prin simpla lui aparitie calare in mijlocul luptei, aparitie care provoaca panica adversarilor care nici nu mai observa detaliul ca El Cid este grav ranit... In rolul maurilor de astazi: U respectiv CSU Sibiu.

    cu 5 ani în urmă (22.03.2019)
    • BC CSU Sibiu raz:

      a fost tare
      m-am distrat copios, chiar e faina faza, mi-am amintit de copilarie. Indiferent daca a fost involuntar sau voit, ai reusit faza zilei !

      cu 5 ani în urmă (22.03.2019)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Chiar are efect - plua cu "dislike"-uri!

      cu 5 ani în urmă (22.03.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @soso
      Sa stii ca mie chiar mi-a placut commentul si i-am dat thumbs up; uite, ca sa nu ziceti ca sunt baiat rau, iti dau si tie unul.

      cu 5 ani în urmă (22.03.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Ahahahaha
    You won the internet today!
    Chapeau!
    PS Adineauri l-am vazut pe Dan in fata la sala Transilvania... era absolut transfigurat la fata si tremura ca varga. Incercam sa amanam meciul de maine, pana isi revin baietii din soc.

    cu 5 ani în urmă (22.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!