Stiri

Sean Denison: „Pun pariu că vor fi pregătiți pentru noi în meciul retur”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.02.2017

CSM CSU Oradea are de apărat 10 puncte în meciul retur cu Usak Sportif din optimile de finală ale FIBA Europe Cup. Campioana României a câștigat în Arena Antonio Alexe cu scorul de 82-72 și astfel pornește cu prima șansă la calificarea în faza următoare a competiției.

Sean Denison, pivotul lui CSM CSU Oradea, este de părere că echipa sa nu va avea o misiune ușoară în Turcia, chiar dacă are la adăpost 10 puncte față de Usak Sportif. Candianul este convins că turcii vor fi pregătiți de această dată și vor oferi altă replică în meciul retur:

„Avem un avantaj important, dar pun pariu că ei vor fi pregătiți pentru noi în meciul retur. Va fi o adevărată bătălie. Trebuie să fim concentrați și să luăm fiecare joc în parte” a declarat Sean Denison pentru site-ul oficial al FIBA Europe Cup.

Sean Denison a fost printre liderii lui CSM CSU Oradea în partida tur cu Usak Sportif. Pivotul a încheiat partida cu 18 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții și 3 capace pentru un indice al eficienței de 22 de unități în 33 de minute petrecute pe parchet.

Pe lângă partida tur cu Usak Sportif, Sean Denison a mai evoluat în alte 18 partide pentru CSM CSU Oradea în Europa. El a avut medii statistice în Basketball Champions League de 11.3 puncte, 6.9 recuperări, 1.8 pase decisive, 1.3 intercepții și 1.2 capace.

foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!