Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Denison, cel mai bun orădean în victoria cu Timba

Marius Petri

Marius Petri
02.02.2014

CSM Oradea a câștigat partida disputată în deplasare pe terenul celor de la BC Timba, într-un duel contând pentru etapa a XVI-a din această ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Baschetbaliștii pregătiți de Cristian Achim s-au impus cu scorul de 100-58 la capătul unui meci pe care l-au controlat de la un capăt la celălalt, cel mai important realizator fiind Sean Denison.

Jucătorul de 29 de ani a început meciul pe banca de rezerve, însă a reușit să se facă remarcat prin cele 18 puncte marcate în cele 19:45 de minute în care a fost folosit. Denison a avut procentaje de 67% (8/12) la aruncările de două puncte și 40% (2/5) la cele de la linia de fault. Canadianul a mai contribuit prin 7 recuperări, 2 pase decisive, un capac, 2 mingi câștigate, dar și una pierdută. Prin această evoluție, pivotul orădenilor a încheiat meciul cu 22 de unități la capitolul eficiență, fapt care dovedește că a fost cel mai bun baschetbalist de pe teren.

În 15 partide jucate în acest sezon, Denison a fost folosit în medie 20:02 minute, reușind să acumuleze medii de 9.7 puncte, 5.6 recuperări și 12.4 indice al eficienței.

Prin această victorie, CSM Oradea acumulează 26 de puncte și urcă pe locul 4 în clasament, fiind la egalitate cu CSU Ploiești și BC Mureș (care va juca mâine contra celor de la BCM U Pitești), însă având un meci mai puțin disputat. Totodată, bihorenii depășesc și perioada mai puțin bună din ultima vreme, în care au înregistrat două înfrângeri consecutive. Etapa viitoare, echipa lui Cristian Achim va întâlni pe teren propriu formația SCM U Craiova.

*foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!