Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Denison, la una dintre cele mai bune prestaţii stagionale

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.05.2014

CSM Oradea a câştigat Meciul 2 din semifinala cu BC Mureş, scor 90-74, în mare parte graţiei evoluţiei de sub panou a pivotului canadian, Sean Denison

Denison a fost titular, iar în cele 27 de minute petrecute pe parchet a avut la aruncări 9/11 din interiorul semicercului (8/9 din spaţiul de 3 secunde), şi 5/7 de la linia de libere pentru un total de 23 de puncte marcate, fiind principalul marcator al confruntării. Pe de altă parte, jucătorul a mai acumulat 6 recuperări, o intercepţie, un capac şi o posesie pierdută, totul pentru un indice la eficienţă de 26 de unităţi. Denison a reuşit în urma acestui coeficient la productivitate unul dintre cele mai bune meciuri din sezonul 2013-2014, respectiv cea mai bună evoluţie din acest play-off, în care CSM Oradea este perfectă până în acest moment, 5 victorii din tot atâtea meciuri jucate. 

După 5 meciuri jucate de pivot în play-off, acesta are medii de 10.4 puncte, 5.3 recuperări, 1.2 pase decisive şi 12.8 la eficienţă. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Sean
    Frumos joc facut de Sean. Daca in primul meci a avut dificultati in a-l anihila pe Mladenovic, miercuri a fost mult mai proaspat, mai exact in aparae, iar pe faza ofensiva absolut entuziasmant. Tot asa... keep it up!

    cu 9 ani în urmă (15.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!