Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Seară neagră pentru Radu Paliciuc în meciul 4 de la Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.05.2018

BC CSU Sibiu a fost eliminată în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin  - ediția 2017/2018, cu 3-1 la general de către CSM CSU Oradea. În ultimul meci jucat la Arena Antonio Alexe din Oradea, echipa lui Dan Fleșeriu a fost învinsă cu scorul de 71-61 și părăsește competiția pentru al doilea sezon consecutiv în penultimul act.

Căpitanul sibienilor, Radu Paliciuc, a avut o prestație extrem de slabă în meciul în care avea să-i atragă lui BC CSU Sibiu eliminarea din playoff. Internaționalul român a petrecut peste 23 de minute pe parchet în meciul 4 și a înregistrat un halucinant 0/9 din acțiune, 0/4 de la 2 puncte și 0/5 de la 3 puncte. Cu Paliciuc pe teren, BC CSU Sibiu s-a aflat la -20 de puncte în spatele adversarului. El a adăugat la statistica personală 3 recuperări, 2 intercepții și o pasă decisivă pentru -3 la eficiență.

Radu Paliciuc a avut o prestație bună în primul meci cu CSM CSU Oradea. El reușea atunci să marcheze 16 puncte. În meciul doi, singurul câștigat de BC CSU Sibiu în această serie semifinală, Paliciuc a contribuit cu 9 puncte iar în meciul trei cu 7 puncte. 

Această contraperformanță nu a fost trecută cu vedere de foștii jucători de la U BT Cluj-Napoca. Kyndall Dykes a avut o postare pe instagram în care „îl arată cu degetul” pe Radu Paliciuc ca fiind motivul pentru care Vlad Moldoveanu a plecat din LNBM, din cauza faptului că nu-l putea apăra pe jucătorul sibian. Moldoveanu i-a reproșat lui Dykes jocul defensiv slab pe care l-a făcut în fața lui Runkauskas în finala din sezonul trecut. Între timp Kyndall Dykes a șters postarea de pe instagram, iar în afară de comentariile celor doi vă mai putem reda și fotografia postată de american.

18 comentarii la aceasta stire:
  • I <3 Sibiu :

    ....
    Articol de 2 lei, sunteti carcotasi. Nu cred ca intereseaza pe nimeni parerea lui Dikes despre prestatia lui x sau y jucator din LNMB. Capul sus Radu, suntem mandrii de voi!

    cu 5 ani în urmă (28.05.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Nu exista
    Eu zic ca Reiffeisen i-a deschis cont lui Paliciuc si a dat meciul. Si Digi i-a facut abonament gratuit la mobil. Ce alta explicatie poate fi? Doar nu e chiar el de vina...nu are cum!!

    cu 5 ani în urmă (28.05.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Articol
    de toata jena,

    cu 5 ani în urmă (28.05.2018) Raspunde
  • MMI :

    Cancan
    Ce urmează pe total baschet, fata de la pagina 5? Jenant articol.

    cu 5 ani în urmă (28.05.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    @TB
    You hit a new low... Înțeleg că nu aveți pretenții de jurnaliști, dar postarea asta e doar o bârfă jenantă, nici măcar nu aveți ce a zis x despre y, pentru a justifica cumva un oarecare interes de informare . Dacă peste multe dintre comentariile comunității mai reușesc cumva să trec, mărturisesc că peste posturi de genul ăsta o fac tot mai greu.

    cu 5 ani în urmă (28.05.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Urat TB
    Foarte urat și de neînțeles acest articol. Ce ați vrut sa demonstrați de fapt cu el? De multe ori eu personal v-am lăudat, v-am sustinut în fata altora, dar acum mi se pare ca ați jignit nu doar jucătorul în sine cât și orice om normal care iubește baschetul. Pentru ca în afară de Tdm sau alții de aceeași factura ca el nu ai cum sa apreciezi o asemenea prostie. Îmi pare rău, ați dat-o în bara!

    cu 5 ani în urmă (28.05.2018) Raspunde
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2 :

    Frustrarea
    Un articol ok ,nu înțeleg de unde atâta hate.Toata presa de specialitate din America se folosește de postările din social media a jucătorilor.Daca nu înțelegeți nu comentați :*

    cu 5 ani în urmă (28.05.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Amice
      Postarea nu mai există, TB nici măcar nu mai știe ce conținea, despre asta e vorba. E doar o bârfă ieftină...

      cu 5 ani în urmă (28.05.2018)
    Raspunde
  • Eduard Popa :

    Drept la replică
    1. @gyke Cum adică totalbaschet nu stie ce continea? Am explicat clar in ultima fraza ce continea postarea lui dykes, pe care a sters-o jucatorul lui U.
    Va reiau, pe scurt, conversatia dintre cei doi fosti componenti ai lui U:
    Kyndall Dykes: "this guy is the reason why Vlad Moldoveanu left the Romanian league".
    Vlad Moldoveanu: "you left Runkauskas alone with 15 seconds left"
    Despre asta era vorba. Asta continea postarea. Niste intepaturi intre doi fosti colegi, pornind de la prestatia mai slaba a lui radu in meciul 4.

    2. Cum adica l-am vorbit de rau pe Radu? Am scris de fiecare data cand a reusit performante f bune. Puteti verifica f usor pe site.

    3. Toata presa din occident foloseste retelele de socializare si scrie articole despre ce spun jucatorii. Cum adica articol de cancan si de pagina 5?

    4. Daca nu va plac articolele de acest tip, avem numeroase alte articole.

    5. Cand am stat si am dat telefoane sa aflu echipa de U20 divizia A pe care FRB nu s-a sinchisit sa o anunte pe site, nu am primit nici 5% laude din cat hate ne luam pt acest articol. :)

    Va rog eu mult, haideti sa ne respectam intre noi si sa fim corecti. In afara de un mic hook in titlu, stirea e scrisa f corect. Atat ca dykes si-a sters postarea de pe ig. Asta nu inseamna ca nu a existat. :)

    Toate cele bune.

    Eduard Popa
    redactor-sef fituica de a atins un new low, dar care e singura care pune pasiune pt acest sport in toata presa din Romania. :)

    cu 5 ani în urmă (28.05.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Daca nu mai exista
      o preia cancanbaschet pentru a nu o uita nimeni.

      cu 5 ani în urmă (28.05.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Ok
      Mea culpa, știați ce conține. Dar faptul că a fost ștearsă nu înseamnă nimic pentru voi? Care e importanța acestei "știri"?

      cu 5 ani în urmă (28.05.2018)
    • BC CSU Sibiu alexander:

      cum cum adica?
      Asta e articol de site serios? "internationalul roman a fost ironizat" de dykes. Senzational. Hai ca poate se mai cearta astia intre ei pe site si pe tema asta vreo cateva zile..

      cu 5 ani în urmă (29.05.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    SB
    Măi fraților, când vi s-a dat pronostic 1-3 ati sărit toti ca arsi că TB simpatizează cu CSM, underdogs, etc. Cu Radu Paliciuc a apărut în mediul on line o postare, preluată de Tb, si iar nu vă convine. Cu atât mai mult cu cât nu e vreun atac la persoana sa. Cât despre prestația sa din meciul 4, mai bine ati comenta voi.

    cu 5 ani în urmă (28.05.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @Mr. Proper
      Nu e vorba aici de nici un pronostic, nu e vorba că ați câștigat clar și fără drept de apel, nu e vorba despre valoarea baschetbalistica a lui Paliciuc sau de evoluția lui execrabila de aseară. E vorba despre rostul acestei non-stiri.

      cu 5 ani în urmă (28.05.2018)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      :)))
      Esti genial Gică...Adevărul e că după ce a plecat galeria voastră de la Oradea a fost nevoie de mult Proper. Cât despre nick name mai documentează-te ce înseamnă în mitologia greacă, pt cultura ta generală.

      cu 5 ani în urmă (28.05.2018)
    Raspunde
  • I <3 Sibiu :

    TB
    citez TB "internationalul roman a fost ironizat pe retelele de socializare" pai asta ati facut si voi cu non stirea asta... oare faptul ca Dykes a sters postarea nu v-a pus un semn de intrebare... ironiile astea nu sunt normale oricat de prost ar juca Paliciuc sau altcineva.

    cu 5 ani în urmă (28.05.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Senzationalul si circul
      Sunt la mare cautare mai ales in presa.

      cu 5 ani în urmă (29.05.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    TB
    Aveti doua variante: scrieti statistici din burta pentru sibieni ca sa nu se supere sau bagati sub pres tot ce e in defavoarea lor. AAAA....mai e una care e cea mai agreata: scrieti numai de rau la adresa celorlalte echipe. Asta ii face cei mai impliniti.
    Ms.

    cu 5 ani în urmă (29.05.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!