Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Season high pentru Brandon Randolph în victoria contra SCM U Craiova

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
02.03.2019

SCM Timișoara a reușit să obțină prima victorie în fața craiovenilor în această ediție de campionat, după un final de foc, scor 74-71. Partida a avut multe răsturnări de situație, craiovenii reușind în actul final să revină de la un deficit de 17 puncte. Gajovic a adus Craiova la -1 cu doar 40 de secunde rămase din joc. SCM Timișoara a ratat următorul atac, iar mingea le-a revenit oaspeților, însă în urma pasei greșite date de Mijajlovic, SCM Timișoara a plecat pe contraatac prin Randolph, care a stabilit scorul final al întâlnirii.

Brandon Randolph a fost cel mai bun jucător al partidei, reușind să adune în 36 de minute, 28 de puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +32. Americanul a marcat 7/9 de la 2 puncte (78%), 4/7 de la 3 puncte (57%) și 2/3 de la linia de libere (67%).

În acest sezon al Ligii Naționale de Bachet Masculin, Brandon Randolph a adunat medii de 13.9 puncte, 3.5 recuperări și 2.6 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +12.2 pe meci.

Prestația sa a fost completată de Nikola Pesakovic, care în 15 minute și-a trecut în cont 7 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +10 pe meci. Sârbul a înscris 3/5 de la 2 puncte (60%) și 1/1 de la linia de fault (100%).

În această ediție a LNBM, Nikola Pesakovic a adunat medii de 9.5 puncte, 1.8 recuperări și 2.6 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +8.0 pe meci.

 

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!