Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Season high pentru Lucas Tohătan

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
19.01.2019

BC CSU Sibiu a debutat cu un eșec în Top 6 contra SCM Timișoara, scor 86-79.

Liderul sezonului regulat al LNBM a pierdut prima partidă din faza secundă a campionatului, după un meci în care echipa bănățeană s-a aflat la conducere aproape toată repriza a doua.

Lucas Tohătan a stabilit un nou record personal al punctelor înscrise într-o partidă din acest sezon. Tânărul a început partida din postura de titular și a jucat 20 de minute, timp în care a adunat 14 puncte, o recuperare și o pasă decisivă, toate pentru un indice al eficienței de +13. Tohătan a marcat 2/4 de la 2 puncte (50%), 3/3 de la 3 puncte (100%) și 1/1 de la linia de libere (100%).

În această ediție a LNBM, Lucas Tohătan a adunat medii de 5.5 puncte, 0.5 recuperări și 0.7 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +3.8 pe meci.

Randal Falker a fost cel mai eficient jucător al sibienilor, cu un indice de eficientă de +21. Americanul și-a trecut în cont 18 puncte, 7 recuperări și  pasă decisivă. Falker a marcat 6/8 de la 2 puncte (68%), 1/4 de la 3 puncte (25%) și 3/6 de la linia de fault (50%).

În acest sezon de LNBM, Randal Falker a adunat medii de 10.8 puncte, 6.7 recuperări și 2.1 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +13.1 pe meci.

 

*foto: Ana Maria Mătușoiu

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!