Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Season high pentru Milos Komatina

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.12.2017

Milos Komatina, muntenegreanul din lotul celor de la BC SCM Timișoara, a izbutit aseară cea mai solidă prestația personală din actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin, însă din păcate pentru el și pentru echipa sa nu a fost suficient pentru a obține victoria în fața campioanei U-BT, echipă care s-a impus cu 81-70

Titular de drept, sportivul pregătit de Tudor Costescu a primit aseară 34 de minute de joc din partea antrenorului său, minute care au fost răsplătite cu 23 de puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, 2 intercepții, dar și nu mai puțin de 6 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 30 de unități, precedentul high fiind de 26 în fața celor de la Craiova. Din punct de vedere al procentajelor, Milos a avut o seară aproape perfectă cu 100% (8/8) de la 2 puncte, 50% (1/2) de la 3 puncte și 100% (4/4) de la libere. 

Milos Komatina nu a lipsit în niciun meci pentru Timișoara în acest sezon, având 11 din 11 posibile, timp în care a contabilizat în medie 12.6 puncte, 4.5 recuperări, 2.5 pase decisive și 16.0 la productivitate în 30:17 minute petrecute pe suprafața de joc. 

Muntenegreanul care evoluează pe pozițiile 4-5 a fost astfel cel mai bun marcator al derby-ului dintre Cluj și Timișoara, respectiv cel mai productiv jucător aflat pe teren și de departe cel mai bun om al timișorenilor, completat de Popa Calotă cu 18 puncte și 19 la eficiență. 

*Foto: sebatataru.ro / bc-tm.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!