Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sebastian Ghiță: “Nu mă așteptam la o replică așa puternică a Oradei”

totalbaschet.ro, Bogdan Isailă

totalbaschet.ro, Bogdan Isailă
07.06.2014

Sebastian Ghiță, finanțatorul celor de CSU Asesoft Ploiești a vorbit pentru Total Baschet imediat după victoria echipei sale în meciul 3 al finalei cu CSM Oradea, jucat în Arena Antonio Alexe. Acesta consideră că echipa sa s-a redresat după meciurile de la Ploiești și a reușit să facă schimbări la care orădenii nu au ținut pasul. De asemenea, Sebastian Ghiță spune că experiența este un factor important care și-a pus la rândul său amprenta:

„Echipa din Oradea este o echipă foarte bună iar noi ne-am adaptat jocul după primele reprize de la Ploiești iar ei par să nu reușească acest lucru. Am avut nici ajustări tehnico-tactice de făcut, Arnautovic le-a făcut și s-au văzut și în primul meci când am venit la 8 puncte și cred că experiența își spune cuvântul. Nu mă așteptam la o replică așa puternică a Oradei.”

Întrebat dacă prezența a unuia dintre Jonte Flowers sau Alhaji Mohammed este obligatorie pe parchet, în meciul 3, Oradea revenind în meci exact când aceștia erau pe bancă, Sebastian Ghiță a replicat:

„Nouă ne-ar fi trebuit mai mult Tica, Oradea are pivoți foarte puternici, foarte mari. Ne-ar fi trebuit Tica dar Jonte s-a achitat de sarcini, a făcut treabă. Ați văzut de fiecare dată a apărut alt jucător care a marcat, o dată Krapic 20 de puncte, altă dată Flowers, altă dată Mohammed, altă dată Burlacu. Lee astăzi nu a fost prolific ca de obicei și totuși am câștigat solid. Mă bucur tare mult. Așa cum am zis, echipa Oradei trebuie să mai câștige experiență, finala nu e încheiată mai sunt două meciuri, orice se poate întâmpla. Sper ca jucătorii noștri să rămână concentrați.”

În final, finanțatorul ploieștenilor a spus că nu se gândesc să câștige finala al Ploiești și încearcă să cucerească titlu cu prima ocazie:

„Nu am făcut niciodată astfel de calcule. Cu viața și sportul nu te joci nici o dată. Când trece trenul prin gară te urci în el deci prima dată când vom reuși să câștigăm o vom face. Ne bucurăm la fel de tare cu suporterii noștri chiar dacă câștigăm aici sau câștigăm la Ploiești.”

7 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Auzi hotzule sef...
    nici noi nu ne asteptam sa mai fii inca in libertate, dar,speranta moare ultima !!!

    cu 9 ani în urmă (08.06.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Anca RV :

    Infunda-ti-s-ar odata!
    Ghita, te-astept deseara la portita...la aia alba!

    cu 9 ani în urmă (08.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe D12 :

    ....
    cainii, latra, carava trece!!
    sa vina titlul cu numarul 10!

    cu 9 ani în urmă (08.06.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Serios? n-am stiut ca sunteti nomazi si umblati cu caravana, cu coviltir probabil!

      cu 9 ani în urmă (08.06.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Serios? n-am stiut ca sunteti nomazi si umblati cu caravana, cu coviltir probabil!

      cu 9 ani în urmă (08.06.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Anca RV :

    Poa' sa vina inca 10...
    ...ca tot n-au nici o valoare! O echipa fara temelie, cladita pe jucatori platiti din bani futati! Faptul ca anii trecuti aveati nevoie de arbitrii cumparati ca sa castigati, cu tot cu jucatorii de valoare pe care ii aveati, arata ca nu aveti acel "ceva" care face ca o suma de individualitati sa devina echipa! Sunteti nimeni in baschet, reprezentati pentru baschet exact ceea ce reprezinta pentru societatea noastra parvenitii si imbogatitii peste noapte!

    cu 9 ani în urmă (08.06.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Finantator ???
    De unde pana unde calitatea de finantator ? Din cate stiu eu Ghita nu mai detine nimic de Asesoft. A cedat tot unui off-shore ca sa se puna la adapost de o eventuala condamnare.
    Deci daca da declaratii in calitate de finantator recunoaste voalat ca nu s-a schimbat nimic (vorba lui Caragiale ca tot e din Ploiesti : "să se revizuiască primesc, dar să nu se schimbe nimica").

    cu 9 ani în urmă (08.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!