Stiri Acvile

Sebastian Ionescu: ‘’Obiectivul este calificarea în Divizia A‘’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
06.07.2013

Extrema clujenilor de la C.S.S Vitorul şi al echipei naţionale, Sebastian Ionescu, se declară optimist în ceea ce priveşte Campionatul European U16 masculin din acest an.

Până în acest moment pregătirea decurge foarte bine. Avem două antrenamente pe zi, unul fizic şi unul tactic în care pregătim schemele pentru meciurile de verificare pe care le vom susţine.

Din punctul meu de vedere acest Campionat European va fi o reuşită. Obiectivul este calificarea în Divizia A,  iar noi suntem foarte optimişti. Deocamdată lotul este de 18 jucători, din care vor rămâne 13. Fiecare dintre noi doreşte să dea ce-i mai bun din el pentru a prinde acel lot de 13 jucători.

Părerea mea este că oricare dintre echipe are şansa ei, iar favorite există atâta timp, cât există pareri. Sper să facem o figură frumoasă la Sarajevo, a declarat tânărul jucător pentru TotalBaschet.ro

România va participa, în perioada 8-18 august 2013, la Campionatul European U16 masculin - Divizia B de la Sarajevo. Adversari în prima fază a competiției vor fi Irlanda, Anglia, Elveția și Slovenia.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    succes
    Juniorii U16 sunt singurii, in opinia mea care au sansa unei clasari bune. Chiar si grupa arata bine dar trebuie sa batem Anglia sau Slovenia pt ca celelalte nu ar trebui sa puna probleme. O clasare in primele 8 ar fi OK .

    cu 10 ani în urmă (06.07.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Slovenia?
    ...sa ma anunti si pe mine cand batem Slovenia la baschet!:)))))))....ma faci sa rad!

    cu 10 ani în urmă (06.07.2013) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    vladut10
    Ma bucur ca am reusit sa te inveselesc. Pana la acest nivel de varsta- U16 - diferenta valorica intre juniorii nostri si cei din "divizia a 2 a" europeana, unde intra si Slovenia, nu este foarte mare. Tinand cont ca generatia 1997 pare una de exceptie, am dreptul sa sper, asa cum am facut-o in fiecare an inainte de debutul campionatelor euronene. Cu 3 jucatori mari : UTA, POPA si CATE de peste 2,10 si cu jocuri tari in picioare, cu un KUTI pe care l-am vazut matur in joc si responsabilizat, cu TUDOR GHEORGHE pe pozitia 1, aceasta echipa chiar se prezinta bine, nu crezi ?

    cu 10 ani în urmă (07.07.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe parereamea :

    Sperante.....
    Imi pun speranta in acest lot deoarece cred ca este primul lot facut pe bune,fara pile,relatii,etc. Copii care vor merge la Europene sunt intr-adevar cei mai buni din aceasta generatie care se pare este una de exceptie. Problema nu sunt copii,problema o reprezinta acest sistem al nostru,al romanilor de a incerca sa ingrasam porcul de craciun. Acesti copii vin dupa un an greu,multii dintre ei jucand la multe categorii si federatia ii cantoneaza cu o luna inainte de Europene,ii munceste din greu si vom ajunge acolo cu un lot de jucatorii deja obositi si fara cherf. Ii cunosc personal pe toti acesti copii si stiu ca vor da maxim si ne vor umple sufletele de bucurie! Hai Romania!!!

    cu 10 ani în urmă (07.07.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!