Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sebastian Ionescu, numit ‘Sportivul anului 2018’

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
20.12.2018

În cadrul unui eveniment de Crăciun, organizat pe 19 decembrie, unde au participat cluburile partenere, alături de sportivii celor cinci secții ale Sport Club Municipal Craiova, au fost premiați cei mai buni sportivi de la fiecare echipă, iar copiii au primit daruri de la Moș Crăciun.

Cu un început de sezon promițător, eforturile lui Sebastian Ionescu n-au rămas neobservate de către reprezentanții municipalității, care i-au oferit acestuia premiul pentru ”Sportivul anului 2018” din cadrul secției de baschet.

”E o onoare sa primesc un premiu de genul asta, mai ales in orasul natal, si sper ca sportul de sala sa fie din ce in ce mai mediatizat si raspandit”, a declarat Basti pentru site-ul nostru.


Cel mai bun meci al craioveanului, din acest sezon, a fost chiar împotriva fostei sale echipe CSM Oradea, când a a reușit 17 puncte, o recuperare și o pasă decisivă, toate pentru o cotă a eficienței de +13.

În ceea ce privește sezonul acesta, Basti a adăugat că, singurul lucru la care ma gandesc in acest moment este sa continui sa dau tot ce pot la toate antrenamentele si meciurile. Clar e loc de imbunatatiri ceea ce priveste jocul meu.

În această ediție a LNBM, Sebastian Ionescu a adunat medii de 2.8 puncte, 1.4 recuperări și 0.2 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de + 1.7 pe meci.

 

*foto: Sportul Doljean/ arhivă personală

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!