Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sekulovic: "Nu suntem o echipă de egoiști"

Zsombor Balint

Zsombor Balint
02.11.2013

Antrenorul de la BC Mureș, Srecko Sekulovic, a avut motive de satisfacție după meciul pe care echipa sa l-a jucat în compania formației Concordia Chiajna, meciul fiind adjudecat într-o manieră cartegorică:

„După cinci meciuri foarte grele, am dorit să acord mai multe minute acelor jucători care au evoluat mai puțin până acum, să prindă mai multă încredere, pentru că au nevoie, și sunt satisfăcut de modul cum au răspuns. Mitchell de exemplu a făcut cel mai bun meci de când este la Tg.-Mureș. De-asemenea mă bucur că au putut evolua și tinerii din lot, și au făcut-o foarte bine. Din păcate Ciric urmează un tratament și nu a putut fi folosit, și nu va juca nici marți la Minsk, în Cupa Eurochallenge. Sper ca s-o facă sâmbăta viitoare, cu Steaua, acest meci fiind mai important pentru mine decât deplasarea de la Minsk. Asta însă nu înseamnă că mergem în Belarus să ne predăm, va fi ocazia optimă pentru jucătorii care au rămas datori până acum să prindă mai multă încredere în compania unui adversar tare.”

Răspunzând anumitor critici care au apărut inclusiv pe site-ul Totalbaschet.ro, Sekulovic a opinat:

„Nu sunt de acord cu opinia conform căreia am fi o echipă cu jucători egoiști. Cred că toate aceste analize care doresc să ne prezintă ca o echipă egoistă, nu urmăresc altceva decât distrugerea noastră. Suntem o echipă puternică și vom dovedi asta în final.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!