Stiri

Selecționerul Angliei, Gareth Southgate, a furat schemele din NBA pentru fazele fixe (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
28.06.2018

gareth southgate nba

Gareth Southgate, antrenorul selecționatei de fotbal a Angliei, a fost prezent la meciul din februarie dintre Minnesota Timberwolves și Milwaukee Bucks, din februarie 2018, iar acest lucru se face văzut în prestațiile naționalei Albionului la Campionatul Mondial din 2018.

Anglia a înscris 6 din 8 goluri din faze fixe, dar cel mai mult se vede inspirația din NBA la cornere și lovituri libere.

Golul lui John Stones din duelul cu Panama este un exemplu pentru felul în care Southgate a reușit să implementeze strategiile din baschet, susține The Telegraph. Astfel, fundașul central vine nesupravegheat în careu, pentru a lovi devastator cu capul, după serie de „blocaje” la limita regulamentului a colegilor săi.

Cel de la care s-a inspirat Southgate este Tom Thibodeau, antrenorul celor de la Minnesota Timberwolves, susține presa britanică. De asemenea, selecționerul Angliei a mai „furat” scheme pentru fazele fixe din NFL și rugby.

Anglia are 6 puncte din tot atâtea posibile după primele două meciuri de la Mondialul de fotbal din Rusia. Naționala „Albionului” va întâlni selecționata Belgiei în meciul care va decide câștigătoarea grupei G, astăzi, de la ora 21:00.

 *foto: independent.co.uk

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    Gareth the Great!
    Numai pick and roll prin careul advers :)) Oricum, Thank You Southgate, Thank you Boro!

    cu 5 ani în urmă (28.06.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate