Stiri

Semne încurajatoare pentru Ognjen Kuzmic, dar starea sa de sănătate rămâne în continuare delicată

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.07.2019

ognjen kuzmic

Lumea baschetului a fost șocată duminică dimineață (14.07), după ce Ognjen Kuzmic a fost implicat într-un accident rutier grav și a ajuns la spital în comă. Pivotul Stelei Roșii Belgrad se întorcea de la o nuntă, când a intrat pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism.

Starea lui Ognjen Kuzmic este una gravă iar Vlado Djajic, directorul centrului clinic la care a ajuns baschetbalistul, a admis că acesta are multiple leziuni la cap, implict fracturi ale oaselor și faciale. El a mai suferit leziuni pulmonare. Vestea bună pentru Kuzmic și familia lui este faptul că nu a avut nicio sângerare la creier și nici vreo fractură a craniului în jurul creierului.

Ognjen Kuzmic a fost transportant de urgență la Belgrad cu un elicopter, imediat după ce a primit primele îngrijiri medicale și i-a fost analizată starea. Fostul campion din NBA a fost implicat în accidentul rutier aproape de Banja Luka, un oraș din Bosnia și Herțegovina.

Steaua Roșie Belgrad, noua echipă a lui Kuzmic, a emis duminică un prim comunicat referitor la starea jucătorului: „Condiția jucătorului nostru este serioasă și clubul nu va dezvălui detalii despre sănătatea sa, în conformitate cu recomandările medicilor care au grijă de Ognjen Kuzmic a cărui situație este încurajatoare, dar încă foarte gravă.”

Clubul a revenit astăzi cu un nou comunicat în care a prezentat noii detalii despre starea de sănătate a lui Kuzmic. Funcția respiratorie i-a fost restabilită treptat dar încă se află în comă. Analize suplimentare au arătat că nu există complicații la cap iar după 24 de ore de la accidentul suferit de Kuzmic semnele sunt încurajatoare în privința recuperării.

*foto: sfgate.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!