Stiri Cupa României Feminin

Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat prima manșă contra celor de la BCMTymes

Ionuț Greere

Ionuț Greere
30.11.2014

Aseară, în sala ”Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe, formația locală Sepsi SIC a învins BCM Tymes Timișoara în primul joc din sferturile de finală ale  Cupei României cu scorul de 65-43. Pe sferturi, gazdele s-au impus cu 16-8, 19-12, 16-11, 14-12.

Cele două formații s-au înțeles ca ambele partide să aibă loc la pe terenul celor de la Sepsi, astfel că, astăzi, de la ora 16.00, are loc al doilea meci dintre cele două echipe, cu echipa gază favorită să se califice în Final Four.

Pentru gazde, Taneisha Harrison a marcat 10 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive, Janeesha Jeffery a terminat meciul cu 8 puncte și 9 recuperări. În replică, pentru violete, Stoiedin, Karakasevic și Moraru au adăugat cu câte 9 puncte au fost cele mai productive.

*FOTO: Istavn Codra

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!