Stiri

Serbia trece de Ungaria și se califică în sferturile de finală

Silviu Isailă

Silviu Isailă
10.09.2017

Serbia și Ungaria s-au duelat la Istanbul pentru un loc în sferturile de finală ale Eurobasket 2017. Sârbii și-au asigurat biletele în faza următoare a competiției, după ce s-au impus co scorul de 86-78. În sferturi, Serbia va întâlni Italia, echipă ce a trecut de Finlanda.

Reprezentativa Serbiei a început foarte bine confruntarea, având un avantaj de 13 puncte la jumătatea primului act, scor 16-3. Hanga&Co au reușit să reducă din handicap, scorul primelor zece minute de joc fiind 24-16. A urmat un sfert secund foarte disputat, câștigat de Ungaria la o diferență minimă. Așadar, sârbii au intrat la cabine în avantaj, scor 48-41.

După reluarea partidei, echipa lui Sasha Djordjevic a reușit să se distanțeze din nou pe tabela de marcaj, având un avantaj de 16 puncte, înaintea ultimelor zece minute de joc, scor 69-53. Naționala Ungariei a început foarte bine ultimul act al confruntării, reușind să vină la 7 puncte în spatele adversarului, scor 69-62. Serbia a revenit și s-a distanțat din nou, însă maghiarii au reușind să reducă din nou din handicap. Cu un minut și jumătate înainte de finalul partidei, tabela indica scorul de 84-77. Sârbii nu au permis adversarului să se apropie mai mult și astfel s-au impus cu scorul de 86-78.

Cel mai bun marcator al sârbilor a fost Kuzmic, care a terminat partida cu 17 puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive și un indice de 26 în dreptul eficienței. Bogdan Bogdanovic a reușit 17 puncte, o recuperare și 6 pase decisive.

De partea cealaltă, Zoltan Perl a terminat confruntarea cu 22 de puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!