Stiri Acvile

Sergio Rodriguez vrea să joace la EuroBasket 2017

Paul Olar

Paul Olar
10.05.2017

Spania va veni cu toate vedetele la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca. După fraţii Gasol sau Sergio Llull, un alt jucător important a confirmat că vrea să evolueze la EuroBasket. Este vorba de Sergio Rodriguez.

Fundaşul Philadelphiei 76ers devine agent liber de contrat odată cu data de 1 iulie, însă intenţionează să se odihnească toată vara pentru a face spectacol împotriva României.

“Este foarte important pentru mine să joc la EuroBasket. Spania are din nou o echipă foarte bună şi nu putem irosi şansa de a câştiga o nouă medalie”, a declarat Rodriguez, potrivit cotidianului EFE.

În vârstă de 30 de ani, Rodriguez şi-a început cariera profesionistă la Estudiantes Madrid. El a mai îmbrăcat maioul formaţiilor Portland Trail Blazers, New York Knicks, Sacramento Kings sau Real Madrid.

Pe plan internaţional, Sergio şi-a adjudecat aurul la Campionatul Mondial din Japonia şi la EuroBasket 2015, respectiv argintul la Jocurile Olimpice de la Londra.

*Foto: thesixersense.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!