Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Shanita Arnold, încă un sezon la CST BC Alexandria

Paul Olar

Paul Olar
22.08.2014

CST BC Alexandria va putea conta în continuare pe una dintre componentele de bază din sezonul trecut. Este vorba de Shanita Arnold, care și-a prelungit, conform site-ului liberinteleorman.ro, contractul cu trupa lui Mădălin Piperea.

Bifând 15 prezențe de Ligă Națională în stagiunea precedentă, americanca a reprezentat principala gură de foc a grupării din sudul țării. Americanca s-a remarcat astfel cu medii de 14.3 puncte, 5.2 pase decisive, 2.5 recuperări, 2.1 pase decisive, alături de 11.1 la eficiență.

Totodată, sportiva a mai evoluat în maieul teleormănencelor și în stagiunea 2012/2013. Jucătoarea a contabilizat așadar 44 de prezențe în campionat, respectiv 7 în Cupa României.

Arnold provine din Fort Smith, statul Arkansas. Aceasta măsoară 1.65 m și a împlinit de curând 25 de ani. Pe lângă Shanita, un nou angajament cu Alexandria a semnat și Anca Șipoș.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!