Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Shanita Arnold: „Vrem să fim cele mai bune”

Paul Olar

Paul Olar
01.10.2014

Cu un bilanț de trei succese din tot atâtea posibile, CST BC Alexandria a devenit o grupare cu planuri mărețe în stagiunea 2014/2015. Teleormănencele pornesc încrezătoare și știu că dispun de un avantaj față de restul combatantelor. Acesta este reprezentat de unitatea efectivului care, în viziunea Shanitei Arnold, va aduce numeroase triumfuri.

Americanca a acordat un interviu site-ului Total Baschet, lăudând, printre altele, atmosfera excelentă din sânul trupei lui Mădălin Piperea.

Cum te simți la început de drum alături de Alexandria?

Îmi place să joc cu echipa, ne-am obișnuit și învățăm una de la cealaltă. Formăm un grup frumos și ne dorim să avem un parcurs bun.

Ați debutat cu dreptul în noul sezon, bifând numai victorii. Cum vă simțiți?

Așa este. Avem un start grozav și vrem să continuăm în aceeași notă ca să progresăm. Suntem încântate și pregătite de muncă. Doar așa ne vom uni forțele pentru a corecta orice eroare.

Ultimul meci, o victorie categorică la Cluj-Napoca...

Universitatea Cluj-Napoca este o echipă ce se străduiește să joace bine. A fost un succes bun, la fel ca oricare altul. Consider că am început pozitiv sezonul.

În duelul de la Cluj, Morgan Stroman și Stefka Miteva au dominat situația sub panou. Cât de mult vă ajută prezența lor?

Morgan și Stefka sunt două jucătoare care contribuie prin recuperări, un factor important în partide. Ambele trag tare la antrenamente, iar munca se vede atunci când pășesc pe parchet.

Ce vă propuneți?

Asemenea oricărei echipe, vrem să fim cele mai bune, așa că vom vedea unde ajungem.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!